Slankebøger

Slankebøger til et super godt vægttab.

Invitér mig indenfor, og dit liv vil ændres. Jeg startede Ny Livsstil´s konceptet i 1999.

Birgit Kannegaard
Livsstilsekspert, Mentor & Kostvejleder
Ny Livsstil tlf. 2624 2814
Siden 1999 med eget koncept

Birgit før og efter

BOGSHOP MENU

Livet er for kort til slankekure - spis dig slank af Birgit Kannegaard er nr. 1 af Ny Livsstils slankebøger

kr. 439,00

Leveringstid 1-2 hverdage.

NB! Sendes ikke til udlandet – kun Danmark!

 

Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank

Start med denne bog, hvis du gerne vil opnå et godt vægttab på 1-2 kg om ugen.
Denne bog er start bogen når du gerne vil i gang med vægttabet.

NB: Opskrifterne er ikke de samme som i Vejen til et godt Vægttab, så hvis du har denne bog – får du masser af ny inspiration og tips og ideer til dit nye liv med kostomlægning.

Læs mere om bogen her

Jo mere du følger kostplanen jo større vægttab!

Vejen til et godt vægttab af Birgit Kannegaard - nr. 2 af Ny Livsstils slankebøger

kr. 429,00 inkl. forsendelse
Leveringstid 1-2 hverdage.

Læs mere om bogen her

NB! Sendes ikke til udlandet – kun Danmark!

 

Vejen til et godt vægttab

Bogen indeholder en 8 ugers kostplan, samt dejlige opskrifter.

Læs mere om bogen her

Jo mere du følger kostplanen jo større vægttab!

Bogpakke

Livet er for kort til slankekure - spis dig slank af Birgit Kannegaard er nr. 1 af Ny Livsstils slankebøger
Vejen til et godt vægttab af Birgit Kannegaard er nr. 2 af Ny Livsstils slankebøger

Livet er for kort til slankekure +
Vejen til et godt vægttab

Bogpakke med 2 af mine slankebøger, som kan give dig et super godt vægttab.
Mange har desuden opnået et godt blodtryk, hvor de er sluppet af med deres blodtryksmedicin (altid lægen der her vejleder)
Samt mange der skulle have en knæoperation, er det ikke længere nødvendigt, efter vægttabet.
Andre har spist sig fra depression, angst og stress, som påvirkes af det du spiser
Maden vi fylder os med, kan gøre gavn eller det modsatte, det er vores valg.

Et koncept der virker

De 2 grundbøger indeholder tips og ideer til et super godt vægttab, mellem 1-2 kg om ugen.
Mange har brugt dem til et godt vægttab på 20 -30 og endda 80 kg.

Det har jeg gjort siden 1999, og jeg elsker stadig mit arbejde.

Hver eneste dag året rundt sender jeg bøger ud til alle egne af Danmark. Jeg glædes over hver eneste ordre på bøgerne, og jeg lægger mærke til, hvem der nu skal have glæde af al min viden, og hvor vedkommende bor. Jeg ved, at mine bøger findes fra Skagen i nord til syd for grænsen. Ude på alle de små øer, rundt i alle afkroge af Fyn og ikke mindst på Sjælland. Derudover er der mange udenlandsdanskere, der bestiller bøgerne, og så er der nogen af deres gæster, der tager dem med til dem, da portoen til udlandet er blevet dyr.

Med mine bøger får du opbygget en værktøjskasse.

Når du køber en af mine bøger, er det ikke bare en slankebog/kogebog, du får. Det er et koncept, der virker, hvis du bruger bøgerne og især kostplanen, som er afprøvet igen og igen af tusindvis af personer.

Det er ikke bare tilfældige sunde opskrifter, der er udvalgt; de er nøje udvalgt og sammensat i en kostplan, der giver dig et super godt vægttab. På 2 mdr. kan du have et vægttab mellem 8-16 kg.

Et bedre blodtryk & bedre kolesteroltal er noget af det, kursisterne på kurserne og brugere af bøgerne oplever. Mange oplever, at mange af de smerter, de har i kroppen, forsvinder, når de spiser efter mine principper.

Du vil sikkert også mærke, at kosten har indvirkning på både humør og energi; det til trods for, at jeg lover dig et godt vægttab, uden du behøver at dyrke motion.

Mange taber sig udelukkende ved at bruge bøgerne, andre har det bedst med at deltage på et kursus, hvor også bøgerne er grundprincipperne.

Reference:

Jeg måtte i en periode sygemelde mig ad flere omgange, da jeg var fysisk fuldstændig uden kræfter og energi. Det som lægen kunne konstatere var, at både mit blodtryk og mit kolesteroltal var alt for højt.

Beskeden jeg fik fra lægen var, at disse ting nok hang meget sammen med min overvægt.
Jeg meldte mig til et kursus hos Birgit Kannegaard. Efter første uge havde jeg tabt 6,5 kg, det var virkelig et selvtillidsboost af de helt store.
På 19 uger var vægttabet på 34 kg, blodtryk og kolesteroltal fine.
Hilsen Jan M.

Diabetes type2

De kursister, der har diabetes type2, oplever, at deres blodsukker falder meget mere til ro, og som regel skal de nedsættes både i insulin og deres medicin, mange slipper helt for medicin.
Personligt holder jeg mit blodsukker i ro, udelukkende med kosten og nok søvn.

Glæd dig, det er nemt at opnå et godt vægttab.

kr. 599,00

Leveringstid 1-2 hverdage.

 

Alle priser er inklusive forsendelse

Susanne

Jeg er træt af mig selv, mine fødder og knæ gør ondt. Undskyldninger for hvorfor det er nemmere at tage bilen frem for cyklen har taget over og tanken om, at min overvægt kan koste mig mit helbred kommer oftere og oftere op i mit hoved.

En veninde har fulgt Birgits kursus i Otterup og har tabt sig rigtig meget. Jeg beslutter mig for at tilmelde mig et kursusforløb hos Birgit. Jeg er klar. Klar til en ny livsstil.

På de første 8 uger taber jeg mig 15 kilo. Jeg er i gang og det går bare derud af. Birgits koncept virker. Det er lækkert mad og det er helt almindeligt mad.

Jeg har tabt lidt over 30 kilo. Jeg har det fantastisk. Jeg har ikke ondt mere og cykelturen går som en leg. Havde man spurgt mig for et år siden, om det var muligt for mig at tabe 30 kilo, havde jeg tvivlet og nok svaret nej. Men Ny Livsstil har vist mig at det er muligt.

Hilsen Susanne

Simpel og lækker almindelig dansk mad

Hvis du er til simpel, men alligevel lækker mad, så er mine slankebøger, med kostplan der virker, noget for dig. Dejlige opskrifter, der kan sørge for, at du kommer i mål med projekt vægttab, sundere livsstil uden sult.

Er du derimod til mange timer i køkkenet, og elsker du at bruge alle mulige spændende ting i madlavningen, som mange af os ikke aner hvad er, ja så er denne side og mine bøger ikke målrettet dig. Er du vegetar, vil du heller ikke få så meget ud af mine slankebøger, som du gerne vil.

Men er du til helt almindelig dansk mad, så er du på rette sted, og jeg vil glæde mig til at vejlede og guide dig igennem vægttabet, indtil du står med den krop, du har længtes efter og måske troet, at det var umuligt at få at se igen.

Når du køber en af mine slankebøger er det ikke bare en slankebog/kogebog, du får. Det er et koncept, der virker, hvis du bruger bogen og især kostplanen, som er afprøvet igen og igen af tusindvis af personer.

Det er ikke bare tilfældige sunde opskrifter. Der er udvalgt. De er nøje udvalgt og sammensat i en kostplan, der giver dig et super godt vægttab.

I denne pakke har du mine 2 bedste bøger, der kan give dig et super godt vægttab på 1-2 kg om ugen.
Dem der har for lavt stofskifte plejer at ligge på 0,500 til 0,800 g om ugen, selv om lægen har fortalt at de ikke kan tabe sig.

Hvis du ikke har problemer med stofskiftet, ligger gennemsnittet på 1-2 kg om ugen, enkelte ligger på 2½-3 kg om ugen i starten.

Mange har tabt 10-80 kg ved at følge mine anvisninger i bøgerne, så herligt at få hilsner fra dem.

Investere i dit liv, din krop vil takke dig for det, ved at få mere energi, hurtigere bevægelser, et meget bedre humør, stressen mindskes.
Ikke ualmindeligt at brugerne fortæller at angsten forsvinder.
De fleste opnår en bedre søvn, mange holder op med at snorke.
Den oppustede mave forsvinder
Mange fortæller at deres smerter forsvinder.

Tænk, hvis du taber dig 10 kg, svare det til 40 pakker alm. Lurpak smør – vildt ikke?? de 40 pakker kan du ikke bare lægge fra dig, når du er træt.
Har du 25 kg for meget på kroppen, ja så slæber du rundt på 100 pakker smør 24 timer i døgnet.

Spis dig fra alle disse pakker, nej du skal ikke sulte.
Bøgerne gør det nemt for dig, jeg har lavet kostplanen som indeholder helt almindelig mad, til morgenmad, frokost og aftensmad.
Hele din familie kan spise sammen med dig.

Glæd dig om 8 uger kan du være 8-16 kg slankere – fortsæt så du kan være i mål, med det antal kilo du gerne vil tabe dig.

Send gerne en mail til mig når du er i mål med vægttabet 🙂

Mange hilsner fra Birgit Kannegaard
Kostvejleder, Livsstilsekspert og Mentor
Siden 1999 med eget koncept