2 bøger – Med opskrifter og kostplaner

I denne bogpakke får du mine 2 bøger med opskrifter og kostplaner

Et koncept der virker

De 2 grundbøger indeholder tips og ideer til et super godt vægttab, mellem 1-2 kg om ugen.
Mange har brugt dem til et godt vægttab på 20 -30 og endda 80 kg.

Jeg hjælper omkring ca. 10.000-12.000 mennesker hvert år
til vægttab og en sundere livsstil.

Det har jeg gjort siden 1999, og jeg elsker stadig mit arbejde.

Hver eneste dag året rundt sender jeg bøger ud til alle egne af Danmark. Jeg glædes over hver eneste ordre på bøgerne, og jeg lægger mærke til, hvem der nu skal have glæde af al min viden, og hvor vedkommende bor. Jeg ved, at mine bøger findes fra Skagen i nord til syd for grænsen. Ude på alle de små øer, rundt i alle afkroge af Fyn og ikke mindst på Sjælland. Derudover er der mange udenlandsdanskere, der bestiller bøgerne, og så er der nogen af deres gæster, der tager dem med til dem, da portoen til udlandet er blevet dyr.

Med mine bøger får du opbygget en værktøjskasse.

Når du køber en af mine bøger, er det ikke bare en slankebog/kogebog, du får. Det er et koncept, der virker, hvis du bruger bøgerne og især kostplanen, som er afprøvet igen og igen af tusindvis af personer.

Det er ikke bare tilfældige sunde opskrifter, der er udvalgt; de er nøje udvalgt og sammensat i en kostplan, der giver dig et super godt vægttab. På 2 mdr. kan du have et vægttab mellem 8-16 kg.

Et bedre blodtryk & bedre kolesteroltal er noget af det, kursisterne på kurserne og brugere af bøgerne oplever. Mange oplever, at mange af de smerter, de har i kroppen, forsvinder, når de spiser efter mine principper.

Du vil sikkert også mærke, at kosten har indvirkning på både humør og energi; det til trods for, at jeg lover dig et godt vægttab, uden du behøver at dyrke motion.

Mange taber sig udelukkende ved at bruge bøgerne, andre har det bedst med at deltage på et kursus, hvor også bøgerne er grundprincipperne.

Reference:

Jeg måtte i en periode sygemelde mig ad flere omgange, da jeg var fysisk fuldstændig uden kræfter og energi. Det som lægen kunne konstatere var, at både mit blodtryk og mit kolesteroltal var alt for højt.

Beskeden jeg fik fra lægen var, at disse ting nok hang meget sammen med min overvægt.
Jeg meldte mig til et kursus hos Birgit Kannegaard. Efter første uge havde jeg tabt 6,5 kg, det var virkelig et selvtillidsboost af de helt store.
På 19 uger var vægttabet på 34 kg, blodtryk og kolesteroltal fine.
Hilsen Jan M.

Diabetes type2

De kursister, der har diabetes type2, oplever, at deres blodsukker falder meget mere til ro, og som regel skal de nedsættes både i insulin og deres medicin, mange slipper helt for medicin.
Personligt holder jeg mit blodsukker i ro, udelukkende med kosten og nok søvn.

Gennemsnits vægttabet ligger mellem 8-16 kg på 8 uger. Du kan bruge bøgernes kostplaner igen og igen, indtil du er i mål, brug bøgerne efter vægttabet til inspiration til en sundere hverdag.

Bogpakken indeholder 2 bøger:
Grundbogen – Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank +
Vejen til et godt vægttab

Start med bogen: Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank.
Denne bog er grundbogen/opstartsbogen, som indeholder kostplan og opskrifter.

Der er forskellige forslag til morgenmaden og frokosten.
Forslag til mellemmåltider; der er ingen grund til at sulte.
Her har du et lille uddrag af aftensmaden.
Maden er gammeldags, du får bl.a. frikadeller, gryderetter, sundere pizzaer, madpandekager, bøf, broccoligratin, forskellige tærter, kalkunbryststeg, kalkunbøf, cuvette, lasagne, engelskbøf, tunsteak, diverse wok retter, fyldte hakkebøffer, roastbeef med fedtfattige flødekartofler, kødsuppe, schnitzler, glaseret svinemørbrad, indbagt mørbrad, mørbrad på spinatbund, karbonader, kylling i karry, kyllingefrikadeller,  kylling med grønt, osteæggekage, æggegratin med skinke, æggekage med rejer, lukkede pizzaer, grøn aspargessuppe, cæsarsalat, hvidkålsruller, krabbesalat, rejesalat med ananas, torskerognsalat, kyllingesalat, tomatsuppe, lammemørbrad, forskellige fiskeretter; men er du ikke til fisk, erstatter du denne opskrift med en af de andre.

Du må gerne spise kartofler, ris eller pasta til din aftensmad, dette står også i materialet.

Der er desserter til weekenden.

Plus en masse tips og ideer til vægttabet. Bogen er på 303 sider.

De, der følger kostplanen, der er i bogen, ligger på et vægttab mellem 1-2½ kg om ugen.
Kostplanen kan bruges igen og igen, den er til 5 uger i denne bog.

Fortsæt vægttabet med bogen: Vejen til et godt vægttab.
Den indeholder en ny kostplan og nye opskrifter til vægttab, bogen er på 208 sider.

Heri finder du ny inspiration til at fortsætte dit vægttab; i bogen har du en ny kostplan til 8 uger.

Nye forslag til morgenmad og frokoster.

I kostplanen finder du nye opskrifter til bl.a. indbagte grøntsager i bøf, forårsløgtærte og aspargestærte, æggekage med grønt, frikadeller med krydrede grøntsagsris, steak, koteletter i fad, gryderetter, hakkebøf med kartoffelsalat, karbonader med blomkål og gulerødder, æggekage med røget mørbrad, kalkunbøf med grapesalat. Forskellige stege, fiskefrikadeller- mums de er super gode, tærte, pizza, brunkål, forskellige bøf, biksemad, farserede peberfrugter, æbleflæsk, nye fiskeretter, kålpakke, hvidkålsomelet, indbagt kylling eller fasanbryst, gullasch med kartoffelmos, fyldte pandekager, medister, suppe, gratin, og andre opskrifter.

Bageopskrifter til: madboller- uhm de er gode, burgerboller, rugbrød, Kannegaards gulerodskage, bagt æblekage.

799,00 fri fragt.

Ønsker dig held og lykke med at spise dig slankere dag for dag.

Hilsen Birgit

Ny Livsstil v. Birgit Kannegaard, Kostvejleder & Livsstilsekspert
Siden 1999 med eget koncept www.nylivsstil.dk