Livet er for kort til slankekure - opskrifter

Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank

Af Birgit Kannegaard.

Ny udgave af Livet er for kort til slankekure - spis dig slank af Birgit Kannegaard
Den indeholder kostplan og opskrifter til et super godt vægttab.

 

NB: Opskrifterne er ikke de samme som i Vejen til et godt Vægttab, så hvis du har denne bog – får du masser af ny inspiration og tips og ideer til dit nye liv med kostomlægning.

Bog og kostplan: Et koncept der virker

Når du køber en af mine bøger, er det ikke bare en slankebog/kogebog, du får. Det er et koncept, der virker, hvis du bruger bogen og især kostplanen, som er afprøvet igen og igen af tusindvis af personer.

Det er ikke bare tilfældige sunde opskrifter, der er udvalgt; de er nøje udvalgt og sammensat i en kostplan, der giver dig et super godt vægttab. Et bedre blodtryk & kolesteroltal er noget af det, kursisterne på kurserne og brugere af bøgerne oplever.
De kursister, der har diabetes både type2 og type1, oplever at deres blodsukker falder meget mere til ro, og som regel skal de nedsættes både i insulin og deres medicin.

“Nej hvor er det lækre retter der bare er nemme at gå til.”
Britta S. 

“Super gode opskrifter kanon god bog og et rigtig godt koncept med knald dygtige og super søde mennesker bag.”
Ulrik

Livet er for kort til slankekure - opskrifter

Almindelig, gammeldags mad

Kosten er gammeldags, det er jeg kendt for, og det virker. Gennemsnitsvægttabet ligger på 10 kg på 8 uger, ved at du spiser dig slank.

Du skal ikke ud og købe mærkelige og underlige ingredienser; det hele kan du købe i helt almindelige dagligvarebutikker.

Sammensætningen i løbet af ugen gør, at dit vægttab snildt kan ligge mellem 1-2 kg om ugen, enkelte ligger højere.

NB! Køb af bogen er ikke inkl. at du kan stille spørgsmål til kostplan eller vægttab, dette høre med under Personligvejledning.
Jo mere du følger kostplanen jo større vægttab!


kr. 439,00
inkl. forsendelse. Leveringstid 2-3 hverdage

Sendes ikke til udlandet – kun Danmark!

Ny Livsstil konceptet

Min kostplan består af helt almindelig mad, så hele familien kan spise sammen med den, der skal tabe sig.

Du kan tage på ferie, og stadig leve efter konceptet.

Det er gammeldags mad, dvs. at du får frikadeller, bøf, gryderetter, fisk, kylling, pizza, lasagne m.m., men sammensat så jeg ved, at du får en højere forbrænding.

Det er jo som regel på grund af en lav forbrænding, at vægten stiger.

Der indgår kun helt almindelige krydderier i mine opskrifter, salt, peber, karry m.m. og er der et af disse krydderier, du ikke bryder dig om, undlader du det bare.

Fantastisk mad og super let at tilberede. Min mand og jeg har været på omlægning af kosten siden mandag aften, og allerede nu på under en uge, har min mand tabt ca 3.5 k og jeg ca. 3 kg. Vi fortsætter helt klart. Vi er fans.”
Pia E.

Kostplanen

Der er kostplan til 5 uger bagerst i bogen, fra side 286 – denne kostplan kan godt tåle at gentages flere gange, + der er mange ekstra opskrifter til at bytte ud med i bogen.

Bogen er opdelt efter frokost-, middagsretter, desserter, tilbehør, juleopskrifter.

En rigtig lækker bog med masser af opskrifter/billeder, som rækker langt ud over den 5 ugers kostplan.

Der er forslag til morgenmad, frokost- & middagsretter. Samt mellemmåltider.

Der er også forslag til hverdags-, weekend-, og gæstemad.

Livet er for kort til slankekure - opskrifter

Sådan bruger du bogen Livet er for kort til slankekure

Du får alle Birgits tips og ideer til et godt vægttab, så du har chancen for at opnå et godt vægttab, hvis du følger bogen. Vi anbefaler, du starter med Kostplanen i de 5 uger, så du får fornemmelsen af kostens sammensætning.

Efter de 5 uger kan du begynde at leve efter principperne i bogen og stå på egne ben i de lækre opskrifter, som er helt alm. mad, ingen kunstige sødestoffer. Du kan spise dig til et bedre kolesteroltal, blodsukker, blodtryk.


kr. 439,00
inkl. forsendelse. Leveringstid 2-3 hverdage.
Bogen kan købes i Otterup boghandel i Jernbanegade 5450 Otterup & i Kerteminde boghandel
Samt i Harders boghandel i Nørregade 5000 Odense C

“Så kom min bog. Glæder mig til at komme i gang. Overasket over den kom så hurtigt og virkelig fin indpakning. Der er gjort meget ud af det. Virkelig god service.”
Christina

PS: Køb begge bøger NU.

Dobbelt bogpakke, med mine 2 bøger, der indeholder forskellige opskrifter og kostplaner: Grundbogen Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank + succes bogen Vejen til et godt vægttab, som indeholder helt andre opskrifter og en ny kostplan til 8 uger.

Ny udgave af Livet er for kort til slankekure - spis dig slank af Birgit KannegaardVejen til et godt vægttab - Birgit Kannegaard


kr. 799,00 inkl. forsendelse. Leveringstid 2-3 hverdage.

De bedste hilsener fra

Birgit Kannegaard
Livsstilsekspert, Mentor, Kostvejleder, Forfatter & Underviser

Ny Livsstil
Toften 4 5450 Otterup tlf. 2624 2814
Livet er for kort til slankekure - opskrifter

 

Renée

Mit navn er Renée.
Nu er det lidt over 4 år siden, jeg stiftede bekendtskab med Ny Livsstil.

Jeg har altid været overvægtig, og da jeg ikke var det, havde jeg alligevel tankerne og følelserne. Jeg har aldrig været på slankekur, men har altid straffet mig selv for min overspisning med mere overspisning og en enkelt Nupo periode i ny og næ…

I mine unge dage var jeg også en af de unge piger, der gik rundt med Let-igen i lommen og hjertebanken, mens kiloene raslede af mig, og jeg blot lærte at overspise endnu mere…

Så da en bekendt stolt viste sig frem 20 kilo lettere, efter et kort forløb hos dig Birgit, og jeg samtidig havde mine 40-års gennemgåede-liv-indtil-nu-tanker, røg mine fødselsdagspenge til mit første møde med Ny Livsstil i Otterup.

Da jeg mødte op i starten af august 2017
gik jeg bekvemt i størrelse 54/56 tøj og havde i flere årtier naturligt købt mit tøj i storpigeforretninger og pr. postordre.

Efter det første forløb på 8 lektioner.
havde jeg smidt 13,5 kg, på 7 uger. Jeg fulgte programmet stålsat og uden den mindste slinger.

Jeg deltog derfor også i 3 på hinanden følgende forløb, før jeg var klar til at ‘kunne selv’, men gik efterfølgende også til vejning hos min læge, for at komme ‘helt i mål’.

Man bliver jo til forløbet bedt om at tage stilling til, hvor meget man gerne vil tabe sig – og jeg havde, ikke urealistisk, påført 50 kg.

Efter det første halve års målrettethed, begyndte jeg at lukke op for en mere ‘normal’ tilværelse og havde ikke længere madpakke med til fester og deslige. Jeg drak desuden en øl i ny og næ i venskabeligt lag. Jeg levede mindre stringent, men efter principper og opskrifter kendt fra Birgit.

Som Birgit siger, er der jo 42 måltider på en uge, så skidt pyt, hvis et par stykker af dem ikke er helt ‘efter bogen’. (3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider om dagen).

Da der var gået 3/4 år, havde jeg tabt så meget kropsfylde, at jeg til havefest i pinsen 2018, kunne vise mig frem for familie og venner, med to ben i et bukseben, på de bukser jeg tidligere havde været mest bekvem i.

Og da jeg nåede mit et års dag,

tog jeg ned til Birgit og blev vejet og nåede selvsamme dag et vægttab på præcis 50,0 kg. 

Mit vægttab fortsatte dog… Og gulerødder og ananas er altid i tasken. 

I dag lever jeg mere eller mindre normalt. Jeg kan skifte fra een type mad til en anden, tænker over, hvordan jeg handler, og hvordan jeg spiser. Jeg tillader mig at synde, dyrker igen dejlig motion (danser når corona tillader det) og kan igen tåle både at blive set på og rørt ved.

Mvh Renée