top-billeder

En Ny Livsstil

Stabil vægt i fremtiden

Kr. 379,00 inkl. forsendelse.

Leveringstid 2-4 hverdage.

En Ny Livsstil - stabil vægt i fremtiden af Birgit Kannegaard

Succes bogen En Ny Livsstil

Bogen indeholder opskrifter på morgenmad, forslag til mellemmåltider, opskrifter til frokost, aftensmad, et afsnit med lækre salater, tilbehør som dressinger, saucer, pesto, dip osv. derudover finder du opskrifter på brød, bagværk, kager, juleknas, æbleskiver og ris a la mande. Så du trygt kan gå julen i møde med sundere alternativer.

Denne bog er til dig, der har tabt dig efter Birgit Kannegaards koncept og har grundbogen: Livet er for kort til slankekure og fortsætteren Vejen til et godt vægttab, men du står og mangler nye og inspirerende opskrifter & ideer til, at holde dit vægttab i fremtiden. Da Ny Livsstil er en kostomlægning, skal du jo helst ikke falde tilbage til de dårlige vaner, du havde før kostomlægningen.

Denne bog er blevet til efter Lone har været i køkkenet efter Birgit Kannegaards principper & opskrifter – et godt mor / datter samarbejde. Bogen indeholder billeder af opskrifterne.

Lone har selv tabt sig 31 kilo, efter de to første bøger. Birgit Kannegaard har 27 års erfaring som kostvejleder i 2019 og med eget koncept Ny Livsstil v/ Birgit Kannegaard siden 1999 www.nylivsstil.dk hvor hun har hjulpet mange tusinde med, at komme overvægten til livs og få nye gode kostvaner, som hele familien kan spise efter.

Så står du og mangler nye opskrifter og inspiration til, at holde din nye livsstil, så har du her; en bog med nye dejlige opskrifter til, at holde dit vægttab, så du ikke sætter det overstyr igen, ved at falde tilbage. Bogen indeholder ikke kostplan, som de to foregående bøger, da du nu skal til selv at holde vægten efter principperne, du har i de to andre bøger og leve med kostomlægningen i fremtiden.

Jeg håber du bliver rigtig glad for bogen, så du kan få glæde af dit flotte vægttab i mange år frem.

Birgit Kannegaard.

Køb bogen En Ny Livsstil


Kr. 379,00 inkl. forsendelse. Leveringstid 2-4 hverdage.
Bogen kan også købes i Otterup Bog & idé i Jernbanegade 24 5450 Otterup, Harders Boghandel Nørregade 27 5000 Odense C
Nu også i Bog & Ide i Langgade 49 5300 Kerteminde

Sendes ikke til udlandet – kun Danmark!

bund-billeder

 

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard