Bogshop med slankebøger af Birgit Kannegaard

Bøger til et super godt vægttab – bedre blodtryk, kolesteroltal og blodsukker.

Bogshop med slankebøger af Birgit Kannegaard.
Invitér kostvejleder Birgit Kannegaard indenfor, og dit liv vil ændres.

Alle priser er inklusive forsendelse

Se bogpakker længere nede på siden

Simpel og lækker almindelig dansk mad

Hvis du er til simpel, men alligevel lækker mad, så er mine bøger, med kostplan der virker, noget for dig. Dejlige opskrifter, der kan sørge for, at du kommer i mål med projekt vægttab, sundere livsstil uden sult.

Er du derimod til mange timer i køkkenet, og elsker du at bruge alle mulige spændende ting i madlavningen, som mange af os ikke aner hvad er, ja så er denne side og mine bøger ikke målrettet dig. Er du vegetar, vil du heller ikke få så meget ud af mine bøger, som du gerne vil.

Men er du til helt almindelig dansk mad, så er du på rette sted, og jeg vil glæde mig til at vejlede og guide dig igennem vægttabet, indtil du står med den krop, du har længtes efter og måske troet, at det var umuligt at få at se igen.

Når du køber en af mine bøger er det ikke bare en slankebog/kogebog, du får. Det er et koncept, der virker, hvis du bruger bogen og især kostplanen, som er afprøvet igen og igen af tusindvis af personer.

Det er ikke bare tilfældige sunde opskrifter. Der er udvalgt. De er nøje udvalgt og sammensat i en kostplan, der giver dig et super godt vægttab, ligesom et bedre blodtryk og bedre kolesteroltal er noget af det, kursister på kurserne og brugere af bøgerne oplever.

De kursister, der har diabetes både type2 og type1 oplever, at deres blodsukker falder meget mere til ro, og som regel skal de nedsættes både i insulin og deres medicin.

Bogpakker

Bogpakker med slankebøger af Birgit Kannegaard.

Alle priser er inklusive forsendelse

Reference fra kunderne der har købt slankebøger af Birgit Kannegaard

Fantastisk mad og super let at tilberede.
Min mand og jeg har været på omlægning af kosten siden mandag aften, og allerede nu har min mand tabt ca 3.5 kg og jeg ca 3 kg. Vi fortsætter helt klart. Vi er fans.
Pia

En rigtig god bog med masser af gode tips
–  og nemme og lækre opskrifter. Er diabetiker og kostplanen har virket super godt på mit blodsukker og betydet at jeg ikke skal bruge ret meget insulin mere.
Gitte

Udover at vi sælger slankebøgerne direkte fra forlaget Ny Livsstil her i webshoppen er der udvalgte boghandlere der forhandler dem:

Færøerne hos Rit og Rák Tinghúsvegur 60  FO-100 Tórshavn.

Fanø Boghandel Hovedgade 58 6720 Fanø

Harders Boghandel Nørregade 27 5000 Odense C

Otterup Bøger og Papir Jernbanegade 24 5450 Otterup

Ny Livsstils Forlag Toften 4  5450 Otterup