Køb mine tre aktuelle bøger samlet i denne pakke

1.099,00 DKK

Køb alle 3 bøger. Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank + Vejen til et godt vægttab + En Ny Livsstil – Stabil vægt i fremtiden.

Gratis fragt.

 

Kategori: Tag:

Beskrivelse

3 af mine bedste bøger finder du i denne bogpakke.
Pakken til dig der virkelig ønsker at lægge din livsstil om og opnå et bedre helbred i fremtiden. Hvor det er dig der styre din vægt.

En nem måde at opnå vægttab på og holde vægten i fremtiden.

Pakken indeholder grundbogen Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank. Nu med dejlige fotos af alle de dejlige opskrifter. + et par enkelte nye opskrifter. Hvor du får hele konceptet, serveret på et sølvfad. Sammen med en super god kostplan til 5 uger + masser af ekstra opskrifter til dit vægttab.
Denne bog kan du bruge igen og igen.

I pakken er der også succes bogen Vejen til et godt vægttab, som er efterfølgeren af grundbogen. Denne bog indeholder andre opskrifter og en ny kostplan til 8 uger.

Alle bøgerne indeholder nemme og skønne opskrifter til et godt vægttab.+ i denne bogpakke, får du den nyeste bog En Ny livsstil, som udkom i nov. 2016
Bogen er et samarbejde mellem min datter og mig.
Bogen er beregnet til at bruge bagefter til at fastholde dit vægttab.

Den er fyldt med nye dejlige opskrifter.

Glæd dig, du vil i fremtiden have værktøjet til et super godt vægttab, som du kan tage frem bagefter, hvis der sniger sig et par kilo på, efter ferie eller jul. Så er det nemt at få kål på dem, så de ikke igen bliver til mange kilo.

Prisen er inkl. forsendelse. Leveringstid 2-3 hverdage.

Yderligere information

Vægt 1.5 kg
Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard