Om Ny Livsstil

Birgit Kannegaard før og efter

Birgit Kannegaard – Ny Livsstil – før og efter vægttab

Jeg vil elske at hjælpe dig til et super godt vægttab.​

Her finder du troen på at det kan lykkedes denne gang, at opnå et vedvarende vægttab.

Jeg har gået vejen før dig og ved lige nøjagtigt, hvad du skal igennem.

Min og Ny Livsstils historie

Efter et trafikuheld tilbage i 1998 trak jeg mig tilbage fra stillingen som underviser på slankekurserne i Foreningen Kvindernes Hus i Odense, hvor jeg havde undervist i 6½ år med stor succes.

Jeg brugte det kommende år på at komme til kræfter og lære at leve med de smerter, jeg stadig har den dag i dag, samt at få behandlinger for mit piskesmæld så jeg igen kunne fungere. Tiden brugte jeg til at finde nye veje til at styre min egen vægt, som gik bananas efter uheldet.

Ny Livsstil åbnede

2. påskedag i 1999 slog jeg dørene op til Ny Livsstil, efter mange opfordringer. Jeg tænkte ok….ok, så gør jeg det; jeg kan gå og hygge mig med 2-3 hold kursister om ugen, og så ellers passe mit helbred.

Men kunderne ville noget andet. Efter det første halve år var Ny Livsstil vokset ud af Odense, og jeg havde kurser i mange byer rundt omkring.

Igennem en årrække havde jeg 15 konsulenter ansat. Vi havde kurser rundt omkring på Fyn, i Jylland og på Sjælland. Men mange ville gerne se og høre ”giraffen”, så i dag er jeg den eneste underviser i Ny Livsstil. Jeg leverer selv budskabet og giver Ny Livsstil videre med mit ”hjerteblod”. Jeg brænder 500 % for konceptet og alle deltagerne.

Hvor?

I dag tilbyder jeg individuel vejledninger via tlf. eller via Face Time, hvor vi kan se hinanden, det fungere super godt.
Kunderne deltager fra hele Danmark og en del fra udlandet.

Jeg afholder ikke fysiske slankekurser.

Grunden til at jeg brænder så meget for mit koncept og deltagerne er, at jeg selv har været der, hvor du starter. Jeg kender dine problemer til hudløshed og kan derfor bære dig igennem, hvor du normalt falder i.

Overspise/hyggespise, arhhhh det kender jeg alt for godt.

Vægttab handler nemlig ikke kun om sunde kostvaner, men også om alt det, der får dig til at overspise/hyggespise. De følelser kender jeg til hudløshed.
Efter en fødselsdepression for 43 år siden, 2 trafikuheld som hver især gjorde, at jeg ikke kunne/kan nogle af alle de ting, som jeg elskede at gøre, ja så var det nemt at spise på de følelser.
En stressperiode som gav mig diabetes type2 (havde tidligere for lavt blodsukker), – alt…alt for højt blodtryk 200/150, uha, da havde jeg det rimeligt dårligt, selv om jeg fik højt dosseret blodtryksmedicin.

Jeg satte mig for, at jeg, med al min viden, ville ændre mit liv, så det igen blev positivt og sjovt at leve. Det sker nemlig både ved hjælp af det, vi fylder i munden, men så sandelig også igennem tankerne.

Så psyken skulle justeres, når jeg havde det så skidt, og det blev den med maden; – opskrifterne samt kostplanerne finder du i mine bøger.

Jeg har i mange år haft glæde af min egen viden, som jeg har samlet sammen igennem årene, og som du kan få glæde af igennem mine bøger og kurser, jeg afholder.

Jeg har selv brugt alt det, jeg lærer fra mig på kurserne, til at få rettet op på mit helbred.

 • 29 års erfaring som kostvejleder
 • Siden 1999 med mit eget koncept Ny Livsstil
 • Certificeret Mentor i 2016 & 2017
 • Certificeret hudterapeut i 2007
 • Certificeret Farve & Stil konsulent i 2007
 • Certificeret vitamin- og mineralvejleder i 2000
 • Kostvejleder og Livsstilsekspert siden 1999
 • Indehaver af Ny Livsstil siden 1999
 • Forfatter & Foredragsholder siden 1999
 • Kostvejleder siden 1992
 • Zoneterapeut i 1987
 • Certificeret Bachs Blomsterremedie terapeut i 1985
 • Certificeret hudplejekonsulent i 1982
 • Uddannet Farvespecialist i 1972

Jeg vil ønske dig en dejlig dag.

De bedste hilsner fra Birgit Kannegaard

Kostvejleder, Livsstilsekspert, Forfatter & Mentor
mit eget koncept www.nylivsstil.dk

Online kursus

Bøger med kostplan

Bøger til et godt vægttab med en kostplan, der virker – læs mere her

 

Renée

Mit navn er Renée.
Nu er det lidt over 4 år siden, jeg stiftede bekendtskab med Ny Livsstil.

Jeg har altid været overvægtig, og da jeg ikke var det, havde jeg alligevel tankerne og følelserne. Jeg har aldrig været på slankekur, men har altid straffet mig selv for min overspisning med mere overspisning og en enkelt Nupo periode i ny og næ…

I mine unge dage var jeg også en af de unge piger, der gik rundt med Let-igen i lommen og hjertebanken, mens kiloene raslede af mig, og jeg blot lærte at overspise endnu mere…

Så da en bekendt stolt viste sig frem 20 kilo lettere, efter et kort forløb hos dig Birgit, og jeg samtidig havde mine 40-års gennemgåede-liv-indtil-nu-tanker, røg mine fødselsdagspenge til mit første møde med Ny Livsstil i Otterup.

Da jeg mødte op i starten af august 2017
gik jeg bekvemt i størrelse 54/56 tøj og havde i flere årtier naturligt købt mit tøj i storpigeforretninger og pr. postordre.

Efter det første forløb på 8 lektioner.
havde jeg smidt 13,5 kg, på 7 uger. Jeg fulgte programmet stålsat og uden den mindste slinger.

Jeg deltog derfor også i 3 på hinanden følgende forløb, før jeg var klar til at ‘kunne selv’, men gik efterfølgende også til vejning hos min læge, for at komme ‘helt i mål’.

Man bliver jo til forløbet bedt om at tage stilling til, hvor meget man gerne vil tabe sig – og jeg havde, ikke urealistisk, påført 50 kg.

Efter det første halve års målrettethed, begyndte jeg at lukke op for en mere ‘normal’ tilværelse og havde ikke længere madpakke med til fester og deslige. Jeg drak desuden en øl i ny og næ i venskabeligt lag. Jeg levede mindre stringent, men efter principper og opskrifter kendt fra Birgit.

Som Birgit siger, er der jo 42 måltider på en uge, så skidt pyt, hvis et par stykker af dem ikke er helt ‘efter bogen’. (3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider om dagen).

Da der var gået 3/4 år, havde jeg tabt så meget kropsfylde, at jeg til havefest i pinsen 2018, kunne vise mig frem for familie og venner, med to ben i et bukseben, på de bukser jeg tidligere havde været mest bekvem i.

Og da jeg nåede mit et års dag,
tog jeg ned til Birgit og blev vejet og nåede selvsamme dag et vægttab på præcis 50,0 kg. 

Mit vægttab fortsatte dog… Og gulerødder og ananas er altid i tasken. 

I dag lever jeg mere eller mindre normalt. Jeg kan skifte fra een type mad til en anden, tænker over, hvordan jeg handler, og hvordan jeg spiser. Jeg tillader mig at synde, dyrker igen dejlig motion (danser når corona tillader det) og kan igen tåle både at blive set på og rørt ved.

Mvh Renée