Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Ny Livsstil behandler og sikrer dine personoplysninger.

Dataansvarlige

Som er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger er:
Ny Livsstil
v. Birgit Kannegaard
Jernbanegade 35
5450 Otterup

CVR-Nr. 78902515
birgit@nylivsstil.dk

Personoplysninger

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ny Livsstil har brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Ny Livsstil registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

  • tilmelder dig et nyhedsbrev
  • foretager et varekøb i Ny Livsstils webshop
  • sender en forespørgsel, eller giver os feedback, eller
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via www.nylivsstil.dk eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Ny Livsstil behandler personoplysningerne, herunder at Ny Livsstil:

  • registrerer de personoplysninger, du afgiver

registrerer oplysninger om de køb, du foretager på www.nylivsstil.dk

Ny Livsstil opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Vi videresælger ikke

personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek + vi bruger dem i forbindelse med oprettelse af pakkelabel hos GLS & www.pakkelabels.dk

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. For at du kan indgå aftale med os på www.nylivsstil.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi indhenter aldrig eller opbevare aldrig CPR. Nummer

Formål

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne fra køb af kurser, foredrag, lydfiler, videoer og bøger registreres hos www.nylivsstil.dk.
Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.
Vedr. persondata vedr. slankekurser + onlineline kurser ligger data i Amazons servere i USA via vores udbyder simplero.com

Samtykke

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Birgit Kannegaard og de ansatte hos www.nylivsstil.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er Ny Livsstil Jernbanegade 35 5450 Otterup cvr.: 78902515

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Deltager du via online kursus med besvarelse, sender du dine oplysninger via mail der ikke er krypteret.

Dine rettigheder:

Som registreret hos www.nylivsstil.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Persondataloven giver dig disse rettigheder, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.nylivsstil.dk via e-mail birgit@nylivsstil.dk.

Ved køb:

Dit navn, adresse, tlf. nr. og e-mail adresse, er det eneste der opbevares

Cookies

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.
Hvordan afhænger af din browser.

Opbevaring – tilintetgørelse af skemaer

Går du på kursus, bliver dine vægtskemaer og spørgeskemaer låst inde og ved kursus stop bliver de sikkerheds makuleret.

Otterup, d. 07.05.2018

Ny Livsstil
Birgit Kannegaardop
Jernbanegade 35
5450 Otterup
birgit@nylivsstil.dk

Dataadgang

Få fjernet dine data på denne side, indsend en anmodning her

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard