Få min personlige hjælp

8 ugers personligt slanke forløb.

Vejledning 1 x om ugen i 8 uger

Vi snakker sammen hver uge, via tlf. eller Face Time, kun du og jeg.
Du får al min opmærksomhed omkring dit vægttab, du skal ikke dele mig med andre.
Siden marts 2020, er der mange der har tabt meget mere pr. uge, end de gjorde på kurset i Otterup, da det nu er individuelt vejledning i et personligt slanke forløb.

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så ring til mig på tlf. 2624 2814

Jeg vil elske at hjælpe dig med:

 • Vægttab – tab dig 1-2 kg om ugen
 • Få en sundere krop
 • Mange oplever at få et bedre blodtryk
 • Mange Type2 diabetiker oplever at få et bedre blodsukker
 • Andre fortæller at deres kolesteroltal bliver meget bedre
 • Find dit gode humør & glæde frem igen
 • Bedre søvn
 • Overskud til hverdagen
 • At du igen får selvtillid / selvværd
 • En flot krop
 • Mere energi

Der er så mange fordele ved at opnå et sundt og godt vægttab, at listen er meget lang over de fordele, som alle nævner i flæng efter kurset.

Skal din vægt ned, og vil du gerne have mere sundhed og livsglæde ind i dit liv, så er du kommet til rette sted; Jeg har over 29 års erfaring som kostvejleder, siden 1999 med eget koncept.

Min historie er, som mange af os kender den. Jeg har levet ”godt” – alt for godt igennem mange år. Det kunne i hvert fald vægten fortælle mig. Og det at møde op til almindeligt årligt sundhedstjek hos lægen, var efterhånden ikke den mest positive oplevelse.

Jeg har nu været igennem et 10 ugers forløb hos Birgit, hvor det lykkedes mig at smide 12 kg.

Jeg har været utrolig glad for de 10 ugers forløb hos Birgit. Uden den ugentlige kontakt med støtte og opbakning, ville målet have været svært for mig at nå alene. Jeg kan derfor anbefale et sådant forløb for andre, som har brug for støtte og opbakning undervejs!

Jens

På 8 uger kan du tabe dig fra 8 – 16 kg, uden du skal sulte.

Det, du får ud af et personligt slanke forløb hos Ny Livsstil, udover alle de ting der er nævnt, er, at du kan tabe dig fra 5 kg til måske 75 kilo, uden du behøver at sulte for at opnå dit vægttab. Du kan altid forlænge dit kursus med yderlig 8 uger.

Du spiser dig slank i dit eget tempo. Det kan være fint for nogen at tabe 500 g om ugen, og andre har det bedst med 1½ – 2 kilo om ugen. Begge dele kan lade sig gøre, og begge dele kan være lige rigtigt, alt efter motivationen og ens personlighed.

Personligt kan jeg bedst lide den sidste model ;-), men vi er forskellige.

Det kan være pokkers svært at gøre det alene, her får du ugentlig motivation og fylder din værktøjskasse op med gode tips og ideer til dig vægttab.

Jeg sender dig ugens mail, samt du får en lydfil, hvor jeg med min fynske stemme guider dig igennem de udfordringer du måske har.
Her har du en underviser, der har gået vejen før dig og har tabt 43,5 kg og derfor ved, hvordan du har det i de forskellige uger og kan vejlede ud fra dette. Derudover så ligger der over 27 års erfaring bag ved undervisningen.

Nem måde at tabe dig på

Hvis du gerne vil ned i vægten, og som tror det er besværligt. Så skal jeg til at spise besværlig mad og kan ikke deltage i fester m.m., tænker du sikkert.

Dette er dog ikke rigtigt.

Du lærer på grundkurset en tallerken-model, du kan have med dig overalt; hvad enten du er til fest eller er ude at rejse, kan du altid spise det, der gør dig slank.

Ikke flere undskyldninger
For at lave overspringshandlinger og vente til …. Ja, hvornår mon det lige passer ind i programmet tror du? Tja, så kan overvægten få lov at leve sit eget liv og gøre dit liv surt. Humøret daler for hvert kilo du tager på, samtidig forsvinder selvtilliden. Det gjorde min i hvert fald, og det samme fortæller mange af mine elever mig. Det er ikke sjovt, når du hvert år må købe tøj, der er en størrelse større og større.

Catrines historie

Jeg var blevet hjemsendt under Corona og havde skabt nye dårlige rutiner. Så jeg takkede ja til at deltage på slankekurset med personlig vejledning via Face time 1 x om ugen.

Nu var det på med de gamle slidte kondisko og ud at gå lidt. Puha det var hårdt. Det var ikke langt, jeg gik det første stykke tid, maks. et par km. Men det blev nemmere og nemmere. Jeg kan huske, jeg var så stolt, da jeg selv gik op ad en af bakkerne i området, helt selv denne gang. Første gang jeg gik op ad den, skulle jeg nærmest slæbes op af min kæreste.

Jeg kom tilbage på arbejde i august 2020, og ramte hurtigt de 10 kg.

Glæder mig helt vildt til at skulle ud og have nye sommerkjoler på til sommer, endda med bare ben og ikke gemt væk i strømpebukser, som jeg har gjort de sidste par år.

Catrine

Du følger kurset hjemmefra.

Hver uge snakker vi sammen, via Face Time eller telefonen, du kan sende et billede af vægten du står på, eller bare oplyse din vægt.
Du stiller dine spørgsmål og jeg kommer med diverse oplysninger til dig, som du kan have glæde af i den kommende uge.
Hver uge får du ugens mail og der høre lydfiler med, som du kan høre igen og igen
Jeg er din underviser og sørger for at motivere dig uge for uge, hvor du får nye “guldkorn”

Jeg gennemgår ugens motivation til at ændre dine kostvaner,  hvad du skal undgå, medens vægten skal ned, og hvad der vil være super sundt at spise.

På dette kursus – det personlige slanke forløb –  er der 100 % fokus på dig og dit vægttab.

Start 1. gang  50 min. efterfølgende ca. 15-20 min.

Der er forskel på kostrådene:

1. step er, når vægten skal ned. Hvad der kan øge din forbrænding, hvad der sænker din forbrænding. (Det er ikke godt at have lav forbrænding, når vægten skal ned – men det ved jeg heldigvis meget om – også hvordan vi får den op, på en naturlig måde.)

Der er mange deltager med hvert år, med for lavt stofskifte, selv de taber sig fint, mellem 0,500 g – 1 kg om ugen.

Du får en masse viden omkring kost og madvarer, som du ikke anede noget om, så du bagefter bedre kan forstå, hvorfor dine “slankekure” ikke altid er lykkedes, når du selv skulle stå for det.

Mange troede, da de tilmeldte sig, at det var svært at opnå vægttabet, men når de så starter under mine vinger, oplever de, hold da lige op, jeg kan jo spise mig slank i velsmagende mad, og jeg kan have gæster, deltage i fester, og vægten går stadig ned. YES – jeg satte overliggeren for lavt fra start, jeg vil godt hæve den med 5 eller måske 10 kilo yderligere.

En af de største gaver.

Det er kun dig, der kan give dig selv den allerbedste gave, du kan modtage, når du har vægtproblemer, og det er netop dig selv. Du skal til at drage omsorg for din krop og din vægt, og vi kan sammen begynde at pakke din krop ud, lag for lag. Du har lagt indtil flere beskyttelseslag omkring din engang slanke krop, hver gang du har følt, at der var noget, der gjorde ondt, eller du bare var ked af det, stresset.

Ja undskyldninger har der været nok af, til at trøstespise. Du er nok ikke anderledes, end jeg var og de kursister der har gået vejen før dig og tabt fra 5 kg op til 75 kg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden af hjemmesiden, så får du oplysninger når der sker nyt, samt modtager du ved tilmeldingen tips og ideer til vægttabet. Det eneste det koster dig er din mail adresse, du kan altid framelde dig igen uden problemer.

Klar til slankekursus med min personlige hjælp

Skal jeg have lov til at hjælpe dig til et super godt vægttab på et personligt slanke forløb, så du kan opnå den slanke krop, du drømmer om at være ejermand af igen?

Der kommer ikke et bedre tidspunkt end nu hvor du tager beslutningen.

Monicas historie

I januar i år meldte jeg mig til slankekursus med personlig vejledning hos Birgit, som foregår ved at vi snakker sammen 1. gang om ugen via Face Time / telefon.

Det har jeg på ingen måde fortrudt- tvært imod!

Til trods for, at jeg ikke længere er 18 år, er det til dags dato lykkes at tabe 20,9 kg. Jeg lever efter kostplanen i Birgits bog, som fulgte med da jeg købte kurset. Det er en skøn blanding af forskellige, helt almindelige, retter.

Birgits kompetente og ærlige vejledning er, sammen med den let tilgængelige kostplan et koncept der holder! Det giver blod på tanden, at mødes med Birgit virtuelt en gang om ugen. Her er plads til sparring, gode råd og et kærligt skub i ny og næ.

Monica

Slank med min personlige hjælp i 8 uger:

Du får 100 % fokus på dig og dit vægttab.

Vi snakker sammen hver uge vi tlf. eller FaceTime
Du får kontrolleret din vægt hver uge 😉
Første gang i ca. 50 min.
I 7 uger snakker vi sammen i ca. 15-20 min.

NB! Døjer du med for højt blodtryk, er dette kursus velegnet til at få styr på blodtrykket.

Tilmeld dig allerede i dag og modtag dit start materiale, som er E-bogen (digital); Livet er for kort til slankekure – Lær kostomlægning, som er fyldt med dejlige opskrifter, som er nemme og tilberede. Du får desuden arbejdsbogen og ugentlige emner fra mig med masser af motivation til dit vægttab.
+ du får tilsendt med GLS, den fysiske bog Vejen til et godt vægttab, som indeholder andre opskrifter og en ny kostplan til 8 uger. Så har du mange opskrifter at vælge imellem.

Hver uge får du  et nyt ugeemne
i 6 af ugerne får du lydfiler, hvor du høre min fynske stemme guide dig til et godt vægttab.

Vi snakker sammen i alle 8 uger

Din vægt
Du vejer dig hver uge og fortæller mig hvad din vægt står på, ja nogen tager tlf. med hen til vægten, så jeg kan se hvad den står på 😉 det bestemmer du selv.

• Jeg kommer også med en masse informationer til, hvordan din vægt kommer ned.

 

Thomas´s historie

Jeg har, efter mange tilløb, endelig taget mig sammen til at gøre noget ved min overvægt.

Jeg har altid været en buttet fyr, også som barn, og sådan er jeg. Jeg har altid været glad for mad og glad for at lave mad.

Jeg kontaktede Birgit og fortalte min historie. Hun var ikke i tvivl, det kunne hun sagtens gøre noget ved, hvis jeg selv var indstillet på det.

Og jeg skal love for, der skete noget.
Jeg tabte 14 kg på de første 5 uger og efter 10 uger sagde vægten minus 22,4 kg, efter 24 uger 37,6 kg

Det har været dejligt med vores samtale en gang om ugen.

Der er ingen tvivl om, at Birgit er en erfaren dame ud i vægttab. Der bliver ikke pakket så meget ind. Det bliver sagt, så det kan forstås.

Thomas

Kort fortalt om Ny Livsstil konceptet:

• Spis dig slank i helt almindelig mad, som hele din familie kan spise.
Du skal ikke tælle kalorier eller kulhydrater.
Kostplanen er lavet til dig.

• Dermed får du netop det overskud, der skal til for at gennemføre din kostomlægning, så du opnår et vedvarende vægttab.

• Du skal IKKE spise lever eller andre specielle produkter for at opnå et godt vægttab.

• Du kan tillade dig at drikke et enkelt eller 2 glas vin/sodavand i weekenden og stadig opnå et godt vægttab.

• Du skal IKKE motionere for at opnå vægttabet (men du må gerne, for motion er sundt).

• Du lærer på kurset, at kroppen skal have mad for at du kan tabe dig.

• Hvis du sulter dig slank, går der laaaaaaang tid, inden du når dit mål.

• Mellemmåltider er vigtige for at holde gang i din forbrænding, og dit vægttab bliver større, når du spiser regelmæssigt.

• Du skal IKKE spise et vist antal gram grøntsager og frugt. Det skal være lysten, der driver værket, og du kan tillade dig at spise 3-5 stk. frugt om dagen.

 

Mere om det personlige slankekursus

På kurset lærer du også, at ikke alt frugt og grønt er godt for vægttabet. Noget sænker din forbrænding, og andre produkter øger din forbrænding.

Stivelse er en af de store syndere, når vægten stiger og ikke vil ned, og der er stivelse i mange produkter, som du ikke lige tænker på. Du må gerne spise kartofler, ris og pasta, men ikke i store mængder.

Du skal stadig kunne gå i byen og hygge dig men have fornuften med.

Jeg ved hvad jeg snakker om, jeg har igennem snart 30 år arbejdet med overvægt, siden 1999 med mit eget koncept Ny Livsstil, hvor mange mange tusinde deltager har haft stor succes med deres vægttab.

Vægttabet vil ligge på ca. 1 – 2 kg om ugen, mænd ligger lidt højere i vægttabet.

Uanset hvor gammel du er, om du er mand eller kvinde, hvordan dit helbred er, eller hvor mange kilo du ønsker at tabe dig, vil du kunne nå dit mål.

Ved at følge de enkle trin vil du ikke kun tabe fedt, men du vil blive mere energisk og opnå en vitalitet, som du ikke tidligere troede var mulig.

Det vil bogstaveligt talt forvandle din krop indefra.

Overvægt er et problem både for helbred, udseende, selvværd og energi. Overvægten bunder først og fremmest i forkerte spisevaner og en ubalance mellem proteiner, kulhydrater og fedt, som tapper kroppen for energi og godt humør.

Du skal IKKE spise specielle madvarer for at tabe dig.

Praktisk om dette slankeforløb

Kurset er på 8 lektioner/uger.
Hver uge får du tilsendt ugens emne, som motivere dig til et godt vægttab

+ Kostråd til den kommende uge

Alle disse emner påvirker kroppen, og alt efter hvordan du takler de forskellige ting, der sker i dit liv, giver det mere eller mindre sundhed.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig godt på vej, mod drømme vægten.

Når du har bestilt dit kursus, skriver eller ringer du til mig og vi aftaler første samtale.

8 lektioner/ ugers slankekursus med min personlige vejledning, du modtager kostplan og opskrifter, når du har tilmeldt dig
Og du kan høre den første lydfil. Glæd dig om 8 uger kan du være mellem 8-16 kg slankere.

8 lektioner / ugers slankekursus med min personlige vejledning
På dette kursus er der 100 % fokus på dig og dit vægttab.
Tilmeldingen er bindende, alt materiale leveres digitalt.
Samtalerne foregår via tlf. eller Face Time.

Pris kr. 3.995,00 inkl. materiale, inkl. moms

Køb dit 8 lektioner / ugers personlige slankekursus her:

 

Birgit Kannegaard
Kostvejleder, Livsstilsekspert & Mentor
Ny Livsstil tlf. 2624 2814
Siden 1999 med eget koncept

De bedste slankehilsner fra
Birgit Kannegaard