8 ugers personligt slanke forløb.

 

Birgit Kannegaard før og efter


Grundkursus – Start dit vægttab.
Jeg vil elske at hjælpe dig med:

  • Vægttab – tab dig 1-2 kg om ugen
  • Få en sundere krop
  • Find dit gode humør & glæde frem igen
  • Bedre søvn
  • Overskud til hverdagen
  • At du igen får selvtillid / selvværd
  • En flot krop
  • Mere energi

Grundkursus:
Der er så mange fordele ved at opnå et sundt og godt vægttab, at listen er meget lang over de fordele, som alle nævner i flæng efter kurset.

Mange er glade for at de nu slipper for den lange køretur til Nordfyn, vi har alle en travl hverdag.
På dette kursus sætter du dig i din ynglings stol derhjemme og snakker med mig.

Gerda sagde i dag, havde jeg bare vidst for 2 år siden, at det her virkede lige så godt som kurset i Otterup, havde jeg fortsat mit vægttab, da Danmark lukkede ned. Gerda taber sig godt hver uge og har ingen stress og jag, ved at skulle ud af døren.

Vi tager udgangspunkt i din hverdag.

Jeg vejleder dig i din kost og har udarbejdet en kostplan og opskrifter, så det er nemt og hurtigt at tilberede din mad.
Hele familien kan spise det samme som dig.

Det er ikke dyrt eller besværligt at leve efter mine opskrifter, alt kan købes i dagligvarebutikkerne.
Opskrifterne er ikke velegnet til vegetar og veganer.

Skal din vægt ned, og vil du gerne have mere sundhed og livsglæde ind i dit liv, så er du kommet til rette sted; Jeg har over 30 års erfaring som kostvejleder, siden 1999 med eget koncept.

Fortsætter kursus, til dig der har været på grundkurserne:
Læs mere her 

På 8 uger kan du tabe dig fra 8- 16 kg, uden du skal sulte.

Det, du får ud af et personligt slanke forløb hos Birgit Kannegaard, udover alle de ting der er nævnt, er, at du kan tabe dig fra 8 kg til måske 75 kilo, uden du behøver at sulte for at opnå dit vægttab. Du kan altid forlænge dit kursus med yderlig 8 uger.

Du spiser dig slank i dit eget tempo. Det kan være fint for nogen at tabe 500 g om ugen, og andre har det bedst med 1½ – 2 kilo om ugen. Begge dele kan lade sig gøre, og begge dele kan være lige rigtigt, alt efter motivationen og ens personlighed.

Personligt kan jeg bedst lide den sidste model ;-), men vi er forskellige.

Det kan være pokkers svært at gøre det alene, her får du ugentlig motivation og fylder din værktøjskasse op med gode tips og ideer til dig vægttab.

Jeg sender dig ugens mail, samt du får en lydfil, hvor jeg med min fynske stemme guider dig igennem de udfordringer du måske har.
Her har du en underviser, der har gået vejen før dig og derfor ved, hvordan du har det i de forskellige uger og kan vejlede ud fra dette. Derudover så ligger der over 30 års erfaring bag ved undervisningen.

Nem måde at tabe dig på

Hvis du gerne vil ned i vægten, og som tror det er besværligt. Så skal jeg til at spise besværlig mad og kan ikke deltage i fester m.m., tænker du sikkert.

Dette er dog ikke rigtigt.

Du lærer på grundkurset en tallerken-model, du kan have med dig overalt; hvad enten du er til fest eller er ude at rejse, kan du altid spise det, der gør dig slank.

Ikke flere undskyldninger
For at lave overspringshandlinger og vente til …. Ja, hvornår mon det lige passer ind i programmet tror du? Tja, så kan overvægten få lov at leve sit eget liv og gøre dit liv surt. Humøret daler for hvert kilo du tager på, samtidig forsvinder selvtilliden. Det gjorde min i hvert fald, og det samme fortæller mange af mine elever mig. Det er ikke sjovt, når du hvert år må købe tøj, der er en størrelse større og større.

Catrines historie

Marianne og Søren fortæller

Der er altså noget du må forstå sagde Birgit til mig da vi første gang talte sammen

Dette her er ikke en slankekur det er et nyt forhold du skal have til dig selv og din mad

Jeg havde fundet Birgit på nettet da jeg søgte kostændring / slankekur

I 2017 fik jeg min kroniske kræftdiagnose og gennemgik et halvt år med kemobehandlinger

Efter halvandet år var det nødvendigt med kemobehandling igen.

Efter 3 år kunne jeg få piller som kunne holde kræften nede.

Men min krop bar tydelige spor samt en mervægt på 20 kg.

Det er svært at være i krise og samtidig prøve at tabe sig.

Derfor min søgning på google.

Jeg talte første gang med Birgit i Juli et par dage før vi og Birgit skulle på ferie,

Og jeg mente så at vi måtte vente med at gå i gang til vi begge kom hjem fra ferien.

Hvorfor spurgte Birgit og ja hvorfor…….

Af samme grund som  jeg har brugt til at vente til næste mandag, efter en fødselsdag,

Efter jul efter.………..

Min mand og jeg gik i gang med den nye kostplan på vores ferie, sukker trangen forsvandt efter et par dage,  ananas blev vores nye slik.

Da vi kom hjem fra ferie fik jeg talt med Birgit igen og nu kom der for alvor gang i vægttabet,

I dag har jeg tabt 16 kg mangler 5 kg. Men er helt klar over at dette bliver vores nye måde

At leve på. Jeg har fået mere energi , er gladere for mig selv.

Og ja selvfølgelig bliver jeg fristet, men ser det som en kæmpe sejr når jeg formår at sige nej tak

Ikke dårligt for Søren at Marianne startede, nu er blodtrykket super fint!

 

Søren som har fulgt med på sidelinjen, har også haft glæde af vejledningen.

Jeg har igennem årene haft en vægt på 95 kg, som jeg var klar over var for høj, og vi har forsøgt med mange kure, men det er første gang jeg oplever en glæde ved at lægge kostvanerne om og jeg kan se at det giver resultater. Jeg har indtil nu tabt 9 kg og jeg er motiveret til at fortsætte de nye kostvaner.

Jeg har i flere år døjet med for højt blodtryk, og det er nu faldet så meget, at min læge foreslår at jeg ikke længere behøver blodtryksmedicinen, og det giver selvfølgelig mere motivation til at fortsætte vores nye livsstil.

Hilsen fra Marianne og Søren

Du følger kurset hjemmefra.

Hver uge snakker vi sammen, via Face Time eller telefonen.
Vi snakker om dit vægttab i ugen der er gået.
Du stiller dine spørgsmål og jeg kommer med diverse oplysninger til dig, som du kan have glæde af i den kommende uge.
Hver uge får du ugens mail og der høre lydfiler med, som du kan høre igen og igen
Jeg er din underviser og sørger for at motivere dig uge for uge, hvor du får nye “guldkorn”

Jeg gennemgår ugens motivation til at ændre dine kostvaner,  hvad du skal undgå, medens vægten skal ned, og hvad der vil være super sundt at spise.

På dette kursus – det personlige slanke forløb –  er der 100 % fokus på dig og dit vægttab.

Pris for 8 lektioner med min personlige vejledning, hver uge kr. 4.999,- inkl. materiale

Start 1. gang  30-45 min. efterfølgende ca. 15-20 min.

Fortsætter kursus, til dig der før har deltaget, læs om dette forløb her 

Der er forskel på kostrådene:

1. step er, når vægten skal ned. Hvad der kan øge din forbrænding, hvad der sænker din forbrænding. (Det er ikke godt at have lav forbrænding, når vægten skal ned – men det ved jeg heldigvis meget om – også hvordan vi får den op, på en naturlig måde.)

Du får en masse viden omkring kost og madvarer, som du ikke anede noget om, så du bagefter bedre kan forstå, hvorfor dine “slankekure” ikke altid er lykkedes, når du selv skulle stå for det.

Mange troede, da de tilmeldte sig, at det var svært at opnå vægttabet, men når de så starter under mine vinger, oplever de, hold da lige op, jeg kan jo spise mig slank i velsmagende mad, og jeg kan have gæster, deltage i fester, og vægten går stadig ned. YES – jeg satte overliggeren for lavt fra start, jeg vil godt hæve den med 5 eller måske 10 kilo yderligere.

En af de største gaver.

Det er kun dig, der kan give dig selv den allerbedste gave, du kan modtage, når du har vægtproblemer, og det er netop dig selv. Du skal til at drage omsorg for din krop og din vægt, og vi kan sammen begynde at pakke din krop ud, lag for lag. Du har lagt indtil flere beskyttelseslag omkring din engang slanke krop, hver gang du har følt, at der var noget, der gjorde ondt, eller du bare var ked af det, stresset.

Ja undskyldninger har der været nok af, til at trøstespise. Du er nok ikke anderledes, end jeg var og de kursister der har gået vejen før dig og tabt fra 8 kg op til 75 kg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden af hjemmesiden, så får du oplysninger når der sker nyt, samt modtager du ved tilmeldingen tips og ideer til vægttabet. Det eneste det koster dig er din mail adresse, du kan altid framelde dig igen uden problemer.

Klar til slankekursus med min personlige hjælp

Skal jeg have lov til at hjælpe dig til et super godt vægttab på et personligt slanke forløb, så du kan opnå den slanke krop, du drømmer om at være ejermand af igen?

Der kommer ikke et bedre tidspunkt end nu hvor du tager beslutningen.

Pris for kursus, 8 lektioner med personlige samtaler med mig kr. 4.999,- inkl. materiale.
Ring hvis du er i tvivl om det er noget for dig, Birgit tlf. 2624 2814
Monicas historie

Med mine bøger får du opbygget en værktøjskasse.

Når du starter på forløbet, får du grundbogen Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank som E-bog +  E-bogen En Ny Livsstil, som er fyldt med dejlige opskrifter til en sundere livsstil, materialet ligger i uge 1. Alt start materiale sendes på E-mail til dig.
Det er  ikke bare en slankebog/kogebog, du får. Det er et koncept, der virker, hvis du bruger bøgerne og især kostplanen, som er afprøvet igen og igen af tusindvis af personer.

Det er ikke bare tilfældige sunde opskrifter, der er udvalgt; de er nøje udvalgt og sammensat i en kostplan, der giver dig et super godt vægttab. På 2 mdr. kan du have et vægttab mellem 8-16 kg.

Du vil sikkert også mærke, at kosten har indvirkning på både humør og energi; det til trods for, at jeg lover dig et godt vægttab, uden du behøver at dyrke motion.

Mange taber sig udelukkende ved at bruge bøgerne, andre har det bedst med at deltage på et kursus, hvor også bøgerne er grundprincipperne.

Reference:

Jeg måtte i en periode sygemelde mig ad flere omgange, da jeg var fysisk fuldstændig uden kræfter og energi. Det som lægen kunne konstatere var, at både mit blodtryk og mit kolesteroltal var alt for højt.

Beskeden jeg fik fra lægen var, at disse ting nok hang meget sammen med min overvægt.
Jeg meldte mig til et kursus hos Birgit Kannegaard. Efter første uge havde jeg tabt 6,5 kg, det var virkelig et selvtillidsboost af de helt store.
På 19 uger var vægttabet på 34 kg, blodtryk og kolesteroltal fine.
Hilsen Jan M.

Slank med min personlige hjælp i 8 uger:

Du får 100 % fokus på dig og dit vægttab.

Vi snakker sammen hver uge vi tlf. eller FaceTime
Du får kontrolleret din vægt hver uge 😉
Første gang i ca. 30-45 min.
I 7 uger snakker vi sammen i ca. 15-20 min.

Tilmeld dig allerede i dag og modtag dit start materiale, som er E-bogen (digital); Livet er for kort til slankekure – Lær kostomlægning, som er fyldt med dejlige opskrifter, som er nemme og tilberede. Du får desuden arbejdsbogen og ugentlige emner fra mig med masser af motivation til dit vægttab.

+ i 2022/2023 får du også E-bogen En Ny Livsstil – Stabil vægt i fremtiden, den ligger klar til dig i materialet, som du får når du tilmelder dig, denne bog er udsolgt i dens fysiske form, den er fyldt med dejlig opskrifter til weekend og gæstemad.
Du har mange opskrifter at vælge imellem.

Hver uge får du  et nyt ugeemne
i 6 af ugerne får du lydfiler, hvor du høre min fynske stemme guide dig til et godt vægttab.

Vi snakker sammen i alle 8 uger

Din vægt
Du vejer dig hver uge og fortæller mig hvad din vægt står på, ja nogen tager tlf. med hen til vægten, så jeg kan se hvad den står på 😉 det bestemmer du selv.

• Jeg kommer også med en masse informationer til, hvordan din vægt kommer ned.

Har du før deltaget, er der åbent for tilmelding til fortsætter kurset, læs mere her 

Thomas´s historie

Dorthe har tabt 20 kg og fortæller her;

Gennem flere år var vægten bare gået op og op, og det virkede ret uoverskueligt at tabe sig. Mit blodtryk var steget en del, og trods medicin, var det svært at få den til at falde. Jeg var stresset, sov dårligt om natten, og som følge deraf var humøret heller ikke det bedste. Mine knæ gjorde ondt, så der var mange ting som gjorde livet besværligt.

Jeg hørte om Birgit gennem et sæt venner, som havde været i et forløb hos hende med stor succes, og tog den dag en beslutning om, at jeg ville ringe og snakke med Birgit om også at hjælpe mig i gang.

Jeg var virkelig motiveret, og jeg startede et forløb på 8 uger, hvor jeg hver uge modtog mails fra Birgit og vi snakkede sammen hver uge, hvor jeg samme dag havde vejet mig.

Da de første 8 uger var gået, forlængede jeg med 8 gange, men i dette forløb snakkede Birgit og jeg kun sammen hver 2.uge. og i sommerferie ugerne, var der flere uger imellem, at vi snakkede sammen. Men det har været rigtig godt, for jeg følte, at det var vigtigt, at jeg beviste overfor mig selv, at jeg kunne stå på egne ben.

Jeg må sige, at jeg aldrig har spist så stor portion morgenmad og drukket så meget vand, som jeg skulle med Birgits madplan. Mellemmåltiderne var også nyt for mig, hvor det ikke var hvidt brød, men gulerødder og frisk frugt.

Vægttabet kom støt og roligt, og jeg vænnede mig også ret hurtigt til de nye madvaner. Jeg tror, at det var så let at holde fokus, da jeg ikke på noget tidspunkt har følt sult. Jeg har ikke på noget tidspunkt savnet hvidt brød og kager. Jeg spiser heller ikke slik mere. Jeg tager måske en enkelt vingummibamse sammen med barnebarnet en enkelt gang i mellem.

Jeg har hele tiden prioriteret, at min mand og jeg skulle have et par glas rødvin i ´weekenden, da det er det, som giver os livskvalitet, og så har jeg til gengæld været ekstra opmærksom på min kostplan på hverdagene.

Som ekstra bonus er mit blodtryk nu også rigtigt fint, og det ligger på et stabilt leje. Det er jo en hel fornøjelse at komme til tjek hos lægen, og så få alle de rosende ord med på vejen. Jeg sover meget bedre, jeg har mere overskud i hverdagen, både derhjemme og på jobbet. Jeg føler mig ikke så stresset, og mit humør er helt i top.

Det er så dejligt at vågne helt udsovet om morgenen, og se lyst og glad på, at man skal op og i gang.

Efter 6 måneder med nye kostvaner og en ny livsstil, kan jeg med glæde konstatere, at der er røget 20 kilo af vægten. Det er en fantastisk rejse i selskab med Birgit, men rejsen er først lige startet. Nu skal jeg ud og stå på egne ben, men jeg er sikker på, at jeg klarer den, for jeg har fået alle de bedste kostråd, og samtaler med Birgit, om hvordan man holder vægten.

Hilsen Dorthe
Oktober 2022

 

Kort fortalt om Ny Livsstil konceptet:

• Spis dig slank i helt almindelig mad, som hele din familie kan spise.
Du skal ikke tælle kalorier eller kulhydrater.
Konceptet bygger på at vi spare på sukker, fedt og stivelse.
Du må gerne spise kartofler, ris og pasta.
Du får også mellemmåltider, ingen grund til at sulte

Kostplanen er lavet til dig.

• Dermed får du netop det overskud, der skal til for at gennemføre din kostomlægning, så du opnår et vedvarende vægttab.

• Du skal IKKE spise lever eller andre specielle produkter for at opnå et godt vægttab.

• Du kan tillade dig at drikke et enkelt eller 2 glas vin/sodavand i weekenden og stadig opnå et godt vægttab.

• Du skal IKKE motionere for at opnå vægttabet (men du må gerne, for motion er sundt).

• Du lærer på kurset, at kroppen skal have mad for at du kan tabe dig.

• Hvis du sulter dig slank, går der laaaaaaang tid, inden du når dit mål.

• Mellemmåltider er vigtige for at holde gang i din forbrænding, og dit vægttab bliver større, når du spiser regelmæssigt.

• Du skal IKKE spise et vist antal gram grøntsager og frugt. Det skal være lysten, der driver værket, og du kan tillade dig at spise 3-5 stk. frugt om dagen. Ikke alt frugt er godt til dit vægttab, Jeg har medtaget det der øger din forbrænding.

 

 

Mere om det personlige slankekursus

På kurset lærer du også, at ikke alt frugt og grønt er godt for vægttabet. Noget sænker din forbrænding, og andre produkter øger din forbrænding.

Stivelse er en af de store syndere, når vægten stiger og ikke vil ned, og der er stivelse i mange produkter, som du ikke lige tænker på. Du må gerne spise kartofler, ris og pasta, men ikke i store mængder.

Du skal stadig kunne gå i byen og hygge dig men have fornuften med.

Jeg ved hvad jeg snakker om, jeg har igennem 30 år arbejdet med overvægt, siden 1999 med mit eget koncept Ny Livsstil, hvor mange…. mange tusinde deltager har haft stor succes med deres vægttab.

Vægttabet vil ligge på ca. 1 – 2 kg om ugen, mænd ligger lidt højere i vægttabet.

Uanset hvor gammel du er, om du er mand eller kvinde, hvor mange kilo du ønsker at tabe dig, vil du kunne nå dit mål.

Ved at følge de enkle trin vil du ikke kun tabe fedt, men du vil blive mere energisk og opnå en vitalitet, som du ikke tidligere troede var mulig.

Det vil bogstaveligt talt forvandle din krop indefra.

Overvægt er et problem både for helbred, udseende, selvværd og energi. Overvægten bunder først og fremmest i forkerte spisevaner og en ubalance mellem proteiner, kulhydrater og fedt, som tapper kroppen for energi og godt humør.

Du skal IKKE spise specielle madvarer for at tabe dig.

Vælger du, at jeg skal vejlede dig så snakker vi sammen hver uge, via tlf. eller Face Time, kun du og jeg.
Du får al min opmærksomhed omkring dit vægttab, du skal ikke dele mig med andre.

Gennemsnitsvægttabet ligger på 8-16 kg på 8 uger.

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så ring til mig på tlf. 2624 2814

Praktisk om dette slankeforløb

Kurset er på 8 lektioner/uger.
Hver uge får du tilsendt ugens emne, som motivere dig til et godt vægttab

+ Kostråd til den kommende uge

Alle disse emner påvirker kroppen, og alt efter hvordan du takler de forskellige ting, der sker i dit liv, giver det mere eller mindre sundhed.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig godt på vej, mod drømme vægten.

8 lektioner/ ugers slankekursus med min personlige vejledning, du modtager kostplan og opskrifter, når du har tilmeldt dig.
Og du kan høre den første lydfil. Glæd dig om 8 uger kan du være mellem 8-16 kg slankere.

8 lektioner / ugers slankekursus med min personlige vejledning
På dette kursus er der 100 % fokus på dig og dit vægttab.

Tilmeldingen er bindende, alt materiale leveres digitalt.
Samtalerne foregår via tlf. eller Face Time.

Pris kr. 4.995,00 inkl. materiale, inkl. moms
Tryk på linket og tilmeld dig
Ring gerne til mig og få en snak Birgit 2624 2814

Køb dit 8 lektioner / ugers personlige slankekursus her
Du ringer til mig på 26242814 og aftaler hvilken dag og tidspunkt der passer bedst.

 

Er du i tvivl om det er noget for dig, så ring til mig og vi får en snak, så kan du høre om du kan lide min fynske stemme 😉
Jeg er helt nede på jorden og ligetil at snakke med.
Ring til mig hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så får vi en snak.
Underviser jeg er der telefonsvarer på, så kan du ringe senere eller indtale dit navn og tlf. nr. så kontakter jeg dig, når jeg har et ledigt øjeblik.
Birgit tlf. 2624 2814


De bedste slankehilsner fra
Birgit Kannegaard
Livsstilsekspert, Mentor & Kostvejleder
Ny Livsstil tlf. 2624 2814
Siden 1999 med eget koncept