Vægttab – Få den vægt du drømmer om

Birgit før og efter

 8 ugers personligt slanke forløb.

Vi snakker sammen hver uge, via tlf. eller Face Time, kun du og jeg.
Du får al min opmærksomhed omkring dit vægttab, du skal ikke dele mig med andre.

Gennemsnitsvægttabet ligger på 8-16 kg på 8 uger.

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så ring til mig på tlf. 2624 2814

Jeg vil elske at hjælpe dig med:

 • Vægttab – tab dig 1-2 kg om ugen
 • Få en sundere krop
 • Mange oplever at få et bedre blodtryk
 • Mange Type2 diabetiker oplever at få et bedre blodsukker
 • Andre fortæller at deres kolesteroltal bliver meget bedre
 • Find dit gode humør & glæde frem igen
 • Bedre søvn
 • Overskud til hverdagen
 • At du igen får selvtillid / selvværd
 • En flot krop
 • Mere energi

Der er så mange fordele ved at opnå et sundt og godt vægttab, at listen er meget lang over de fordele, som alle nævner i flæng efter kurset.

Mange er glade for at de nu slipper for den lange køretur til Nordfyn, vi har alle en travl hverdag.
På dette kursus sætter du dig i din ynglings stol derhjemme og snakker med med mig.

Gerda sagde i dag, havde jeg bare vidst for 2 år siden, at det her virkede lige så godt som kurset i Otterup, havde jeg fortsat mit vægttab, da Danmark lukkede ned. Gerda taber sig godt hver uge og har ingen stress og jag, ved at skulle ud af døren.

Vi tager udgangspunkt i din hverdag og de udfordringer du har.

Jeg vejleder dig i din kost og har udarbejdet en kostplan og opskrifter, så det er nemt og hurtigt at tilberede din mad.
Hele familien kan spise det samme som dig.

Når du tilmelder dig får du med det samme, E-bogen med kostplan og opskrifter.
Det er ikke dyrt eller besværligt at leve efter mine opskrifter, alt kan købes i dagligvarebutikkerne.
Opskrifterne er ikke velegnet til vegetar og veganer.

Skal din vægt ned, og vil du gerne have mere sundhed og livsglæde ind i dit liv, så er du kommet til rette sted; Jeg har over 29 års erfaring som kostvejleder, siden 1999 med eget koncept.

Det kan lade sig gøre selv om man har rundet 70.

I februar 2019 faldt jeg på et trappetrin og min akillessene revnede, efter 10 uger med støvle på begyndt jeg genoptræning . Det tog tid da min akillessene ikke ville hele.

I sommeren 2020 fik jeg konstateret type 2 diabetes. Jeg deltog i et kursus via kommunalt sundhedscenter med teoretisk undervisning og træning i motionscenter, I den periode tabte jeg mig 4 kg, og mine blodprøver var flotte og jeg skulle ingen medicin have.

Corona lukkede motionscenter og svømmehal julen 2020, foruden motionscenter gik jeg til gymnastik i vand på grund af mit dårlige ben. Sammen med en veninde gik jeg 6 km ca. 2 gange om ugen, på grund af ben skaden gik jeg med vandrestave.

Det lykkedes mig at holde vægten, men da jeg fik målt mit langtidsblodsukker i april, var det 54, min læge sagde til mig 3 måneder så har du fået det sænket, jeg vidste han mente prøv nu at tabe dig, han vidste jeg havde forsøgt mange gange, jeg tabte mig og tog på igen.

Jeg havde i nogle år haft Birgits bog I min hylde, men nu tog jeg en beslutning, jeg skulle have støtte til mit vægttab. Jeg kontaktede Birgit og 2. Maj startede jeg min første online undervisning. Da jeg startede, havde jeg siden oktober 2019 tabt mig 6 kg.  Mit vægttab går ikke hurtig i gennemsnit ½ kg om ugen, men det er ikke kostplanens skyld, når jeg følger den slavisk, kan jeg tabe 1½ kg. Min hverdag er travl jeg er engageret i frivilligt arbejde, har stor familie og venner der skal plejes, mit professionelle arbejdsliv er slut jeg har passeret de 70 år, siden jeg startede hos Birgit, har jeg tabt mig 11 kg, jeg fortsætter til jeg har nået mit mål som er om 5 kg og så en stabiliseringsperiode.

Både min mand og jeg synes godt om middagsretterne og det hjemmebagte brød, min mand har tabt sig 5 kg som sidegevinst.

Foruden at følge kostplanen dyrker jeg igen motion i center og svømmehal, jeg går nu vandreturen med min veninde uden stavene og i hurtigere tempo, sommerferien i år var en uges cykelferie, vi cykler på elcykler, og det blev til 50 km om dagen. Mit fysiske og psykiske velbefindende er i den grad bedret.

Sidst jeg fik målt mit langtidsblodsukker, var det 36. Jeg jublede

Så tak til Birgit for vejledning og opmuntring.

På 8 uger kan du tabe dig fra 8- 16 kg, uden du skal sulte.

Det, du får ud af et personligt slanke forløb hos Birgit Kannegaard, udover alle de ting der er nævnt, er, at du kan tabe dig fra 8 kg til måske 75 kilo, uden du behøver at sulte for at opnå dit vægttab. Du kan altid forlænge dit kursus med yderlig 8 uger.

Du spiser dig slank i dit eget tempo. Det kan være fint for nogen at tabe 500 g om ugen, og andre har det bedst med 1½ – 2 kilo om ugen. Begge dele kan lade sig gøre, og begge dele kan være lige rigtigt, alt efter motivationen og ens personlighed.

Personligt kan jeg bedst lide den sidste model ;-), men vi er forskellige.

Det kan være pokkers svært at gøre det alene, her får du ugentlig motivation og fylder din værktøjskasse op med gode tips og ideer til dig vægttab.

Jeg sender dig ugens mail, samt du får en lydfil, hvor jeg med min fynske stemme guider dig igennem de udfordringer du måske har.
Her har du en underviser, der har gået vejen før dig og derfor ved, hvordan du har det i de forskellige uger og kan vejlede ud fra dette. Derudover så ligger der over 29 års erfaring bag ved undervisningen.

Nem måde at tabe dig på

Hvis du gerne vil ned i vægten, og som tror det er besværligt. Så skal jeg til at spise besværlig mad og kan ikke deltage i fester m.m., tænker du sikkert.

Dette er dog ikke rigtigt.

Du lærer på grundkurset en tallerken-model, du kan have med dig overalt; hvad enten du er til fest eller er ude at rejse, kan du altid spise det, der gør dig slank.

Ikke flere undskyldninger
For at lave overspringshandlinger og vente til …. Ja, hvornår mon det lige passer ind i programmet tror du? Tja, så kan overvægten få lov at leve sit eget liv og gøre dit liv surt. Humøret daler for hvert kilo du tager på, samtidig forsvinder selvtilliden. Det gjorde min i hvert fald, og det samme fortæller mange af mine elever mig. Det er ikke sjovt, når du hvert år må købe tøj, der er en størrelse større og større.

Catrines historie

Michael fortæller
Jeg har igennem mange år kæmpet med overvægt, og jeg har været på utallige, forskellige slankekure, men jeg har hver gang haft svært ved at holde motivationen og er derfor hurtigt faldet tilbage i gamle vaner. Da en af mine gode venner tabte sig -20 kg igennem et forløb hos Birgit, blev jeg inspireret, men jeg kunne ikke selv tage springet. Samtidigt blev jeg mere og mere ked af min overvægt, og jeg blev bekymret for mit helbred.

I julen 2020 skrev jeg på min ønske seddel ”at tabe mig”, og min familie gav mig i julegave et personlig forløb hos Birgit. Den første tirsdag i januar 2021 ringede jeg til Birgit, og siden har hun vejledt mig igennem min vægttabsrejse. Det lille skub fra min familie, er den bedste gave, jeg nogensinde har fået.

Mit vægttab har denne gang været anderledes end de andre gange, jeg har forsøgt at smide mange kg på kort tid.

Det har ikke altid været let, men det har været meget nemmere at holde motivationen og ikke mindst tallet på vægten.

Birgit har været en god støtte i hele forløbet, og hendes konkrete måde at forklare tingene på, har hjulpet mig meget. Når jeg fx har haft lyst til et rundstykke, har jeg tænkt på hendes ord; det ligger som en “svamp i maven på dig.”. Og det kan jeg jo godt se – det har hun jo ret i. Så i løbet af de foregående uger har jeg fået et andet forhold til mad. Jeg har ændret mine vaner, og jeg savner meget sjældent de madvarer, som ikke indgår i Birgits opskrifter. Heldigvis elsker jeg ananas 🙂

Jeg er meget glad for at se og mærke, hvordan min krop har forandret sig, og efter mange år, kan jeg kende mig selv igen. Jeg kan også mærke en positiv effekt på mit humør. Det er en lige så stor gevinst, som det lavere tal på vægten!

Med venlig hilsen

Michael
Sønderjylland

Du følger kurset hjemmefra.

Hver uge snakker vi sammen, via Face Time eller telefonen, du kan sende et billede af vægten du står på, eller bare oplyse din vægt.
Du stiller dine spørgsmål og jeg kommer med diverse oplysninger til dig, som du kan have glæde af i den kommende uge.
Hver uge får du ugens mail og der høre lydfiler med, som du kan høre igen og igen
Jeg er din underviser og sørger for at motivere dig uge for uge, hvor du får nye “guldkorn”

Jeg gennemgår ugens motivation til at ændre dine kostvaner,  hvad du skal undgå, medens vægten skal ned, og hvad der vil være super sundt at spise.

På dette kursus – det personlige slanke forløb –  er der 100 % fokus på dig og dit vægttab.

Start 1. gang  30-45 min. efterfølgende ca. 15-20 min.

Der er forskel på kostrådene:

1. step er, når vægten skal ned. Hvad der kan øge din forbrænding, hvad der sænker din forbrænding. (Det er ikke godt at have lav forbrænding, når vægten skal ned – men det ved jeg heldigvis meget om – også hvordan vi får den op, på en naturlig måde.)

Der er mange deltager med hvert år, med for lavt stofskifte, selv de taber sig fint, mellem 0,500 g – 1 kg om ugen.

Du får en masse viden omkring kost og madvarer, som du ikke anede noget om, så du bagefter bedre kan forstå, hvorfor dine “slankekure” ikke altid er lykkedes, når du selv skulle stå for det.

Mange troede, da de tilmeldte sig, at det var svært at opnå vægttabet, men når de så starter under mine vinger, oplever de, hold da lige op, jeg kan jo spise mig slank i velsmagende mad, og jeg kan have gæster, deltage i fester, og vægten går stadig ned. YES – jeg satte overliggeren for lavt fra start, jeg vil godt hæve den med 5 eller måske 10 kilo yderligere.

En af de største gaver.

Det er kun dig, der kan give dig selv den allerbedste gave, du kan modtage, når du har vægtproblemer, og det er netop dig selv. Du skal til at drage omsorg for din krop og din vægt, og vi kan sammen begynde at pakke din krop ud, lag for lag. Du har lagt indtil flere beskyttelseslag omkring din engang slanke krop, hver gang du har følt, at der var noget, der gjorde ondt, eller du bare var ked af det, stresset.

Ja undskyldninger har der været nok af, til at trøstespise. Du er nok ikke anderledes, end jeg var og de kursister der har gået vejen før dig og tabt fra 8 kg op til 75 kg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden af hjemmesiden, så får du oplysninger når der sker nyt, samt modtager du ved tilmeldingen tips og ideer til vægttabet. Det eneste det koster dig er din mail adresse, du kan altid framelde dig igen uden problemer.

Klar til slankekursus med min personlige hjælp

Skal jeg have lov til at hjælpe dig til et super godt vægttab på et personligt slanke forløb, så du kan opnå den slanke krop, du drømmer om at være ejermand af igen?

Der kommer ikke et bedre tidspunkt end nu hvor du tager beslutningen.

 

Monicas historie

Med mine bøger får du opbygget en værktøjskasse.

Når du starter på forløbet, får du grundbogen Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank som E-bog, ? E-bogen En Ny Livsstil, som er fyldt med dejlige opskrifter til en sundere livsstil, materialet ligger i uge 1.
Det er  ikke bare en slankebog/kogebog, du får. Det er et koncept, der virker, hvis du bruger bøgerne og især kostplanen, som er afprøvet igen og igen af tusindvis af personer.

Det er ikke bare tilfældige sunde opskrifter, der er udvalgt; de er nøje udvalgt og sammensat i en kostplan, der giver dig et super godt vægttab. På 2 mdr. kan du have et vægttab mellem 8-16 kg.

Et bedre blodtryk & bedre kolesteroltal er noget af det, kursisterne på kurserne og brugere af bøgerne oplever. Mange oplever, at mange af de smerter, de har i kroppen, forsvinder, når de spiser efter mine principper.

Du vil sikkert også mærke, at kosten har indvirkning på både humør og energi; det til trods for, at jeg lover dig et godt vægttab, uden du behøver at dyrke motion.

Mange taber sig udelukkende ved at bruge bøgerne, andre har det bedst med at deltage på et kursus, hvor også bøgerne er grundprincipperne.

Reference:

Jeg måtte i en periode sygemelde mig ad flere omgange, da jeg var fysisk fuldstændig uden kræfter og energi. Det som lægen kunne konstatere var, at både mit blodtryk og mit kolesteroltal var alt for højt.

Beskeden jeg fik fra lægen var, at disse ting nok hang meget sammen med min overvægt.
Jeg meldte mig til et kursus hos Birgit Kannegaard. Efter første uge havde jeg tabt 6,5 kg, det var virkelig et selvtillidsboost af de helt store.
På 19 uger var vægttabet på 34 kg, blodtryk og kolesteroltal fine.
Hilsen Jan M.

Slank med min personlige hjælp i 8 uger:

Du får 100 % fokus på dig og dit vægttab.

Vi snakker sammen hver uge vi tlf. eller FaceTime
Du får kontrolleret din vægt hver uge 😉
Første gang i ca. 30-45 min.
I 7 uger snakker vi sammen i ca. 15-20 min.

NB! Døjer du med for højt blodtryk, er dette kursus velegnet til at få styr på blodtrykket.

Tilmeld dig allerede i dag og modtag dit start materiale, som er E-bogen (digital); Livet er for kort til slankekure – Lær kostomlægning, som er fyldt med dejlige opskrifter, som er nemme og tilberede. Du får desuden arbejdsbogen og ugentlige emner fra mig med masser af motivation til dit vægttab.

+ i 2022 får du også E-bogen En Ny Livsstil – Stabil vægt i fremtiden, den ligger klar til dig i materialet, som du får når du tilmelder dig, denne bog er udsolgt i dens fysiske form, den er fyldt med dejlig opskrifter til weekend og gæstemad.
Du har mange opskrifter at vælge imellem.

Hver uge får du  et nyt ugeemne
i 6 af ugerne får du lydfiler, hvor du høre min fynske stemme guide dig til et godt vægttab.

Vi snakker sammen i alle 8 uger

Din vægt
Du vejer dig hver uge og fortæller mig hvad din vægt står på, ja nogen tager tlf. med hen til vægten, så jeg kan se hvad den står på 😉 det bestemmer du selv.

• Jeg kommer også med en masse informationer til, hvordan din vægt kommer ned.

 

Thomas´s historie

Jeg har, efter mange tilløb, endelig taget mig sammen til at gøre noget ved min overvægt.

Jeg har altid været en buttet fyr, også som barn, og sådan er jeg. Jeg har altid været glad for mad og glad for at lave mad.

Jeg kontaktede Birgit og fortalte min historie. Hun var ikke i tvivl, det kunne hun sagtens gøre noget ved, hvis jeg selv var indstillet på det.

Og jeg skal love for, der skete noget.
Jeg tabte 14 kg på de første 5 uger og efter 10 uger sagde vægten minus 22,4 kg, efter 24 uger 37,6 kg

Det har været dejligt med vores samtale en gang om ugen.

Der er ingen tvivl om, at Birgit er en erfaren dame ud i vægttab. Der bliver ikke pakket så meget ind. Det bliver sagt, så det kan forstås.

Thomas

Kort fortalt om Ny Livsstil konceptet:

• Spis dig slank i helt almindelig mad, som hele din familie kan spise.
Du skal ikke tælle kalorier eller kulhydrater.
Konceptet bygger på at vi spare på sukker, fedt og stivelse.
Du må gerne spise kartofler, ris og pasta.
Du får også mellemmåltider, ingen grund til at sulte

Kostplanen er lavet til dig.

• Dermed får du netop det overskud, der skal til for at gennemføre din kostomlægning, så du opnår et vedvarende vægttab.

• Du skal IKKE spise lever eller andre specielle produkter for at opnå et godt vægttab.

• Du kan tillade dig at drikke et enkelt eller 2 glas vin/sodavand i weekenden og stadig opnå et godt vægttab.

• Du skal IKKE motionere for at opnå vægttabet (men du må gerne, for motion er sundt).

• Du lærer på kurset, at kroppen skal have mad for at du kan tabe dig.

• Hvis du sulter dig slank, går der laaaaaaang tid, inden du når dit mål.

• Mellemmåltider er vigtige for at holde gang i din forbrænding, og dit vægttab bliver større, når du spiser regelmæssigt.

• Du skal IKKE spise et vist antal gram grøntsager og frugt. Det skal være lysten, der driver værket, og du kan tillade dig at spise 3-5 stk. frugt om dagen. Ikke alt frugt er godt til dit vægttab, Jeg har medtaget det der øger din forbrænding.

 

 

Mere om det personlige slankekursus

På kurset lærer du også, at ikke alt frugt og grønt er godt for vægttabet. Noget sænker din forbrænding, og andre produkter øger din forbrænding.

Stivelse er en af de store syndere, når vægten stiger og ikke vil ned, og der er stivelse i mange produkter, som du ikke lige tænker på. Du må gerne spise kartofler, ris og pasta, men ikke i store mængder.

Du skal stadig kunne gå i byen og hygge dig men have fornuften med.

Jeg ved hvad jeg snakker om, jeg har igennem snart 30 år arbejdet med overvægt, siden 1999 med mit eget koncept Ny Livsstil, hvor mange mange tusinde deltager har haft stor succes med deres vægttab.

Vægttabet vil ligge på ca. 1 – 2 kg om ugen, mænd ligger lidt højere i vægttabet.

Uanset hvor gammel du er, om du er mand eller kvinde, hvordan dit helbred er, eller hvor mange kilo du ønsker at tabe dig, vil du kunne nå dit mål.

Ved at følge de enkle trin vil du ikke kun tabe fedt, men du vil blive mere energisk og opnå en vitalitet, som du ikke tidligere troede var mulig.

Det vil bogstaveligt talt forvandle din krop indefra.

Overvægt er et problem både for helbred, udseende, selvværd og energi. Overvægten bunder først og fremmest i forkerte spisevaner og en ubalance mellem proteiner, kulhydrater og fedt, som tapper kroppen for energi og godt humør.

Du skal IKKE spise specielle madvarer for at tabe dig.

Praktisk om dette slankeforløb

Kurset er på 8 lektioner/uger.
Hver uge får du tilsendt ugens emne, som motivere dig til et godt vægttab

+ Kostråd til den kommende uge

Alle disse emner påvirker kroppen, og alt efter hvordan du takler de forskellige ting, der sker i dit liv, giver det mere eller mindre sundhed.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig godt på vej, mod drømme vægten.

8 lektioner/ ugers slankekursus med min personlige vejledning, du modtager kostplan og opskrifter, når du har tilmeldt dig.
Og du kan høre den første lydfil. Glæd dig om 8 uger kan du være mellem 8-16 kg slankere.

8 lektioner / ugers slankekursus med min personlige vejledning
På dette kursus er der 100 % fokus på dig og dit vægttab.
Tilmeldingen er bindende, alt materiale leveres digitalt.
Samtalerne foregår via tlf. eller Face Time.

Pris kr. 4.995,00 inkl. materiale, inkl. moms
Tryk på linket og tilmeld dig
Ring gerne til mig og få en snak Birgit 2624 2814

Køb dit 8 lektioner / ugers personlige slankekursus her
Du ringer til mig på 26242814 og aftaler hvilken dag og tidspunkt der passer bedst.

 

Er du i tvivl om det er noget for dig, så ring til mig og vi får en snak, så kan du høre om du kan lide min fynske stemme 😉
Jeg er helt nede på jorden og ligetil at snakke med.
Ring til mig hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så får vi en snak.
Underviser jeg er der telefonsvare på, så kan du ringe senere eller indtale dit navn og tlf. nr. så kontakter jeg dig, når jeg har et ledigt øjeblik.
Birgit tlf. 2624 2814


De bedste slankehilsner fra
Birgit Kannegaard
Livsstilsekspert, Mentor & Kostvejleder
Ny Livsstil tlf. 2624 2814
Siden 1999 med eget koncept