Anna Marie

20 ugers online slankekursus selvstudie

Gå aldrig tilbage til en fuser
… men gerne tilbage til en succes! – Slank med Ny Livsstils Online Slankekursus.

Da jeg i en alder af 55 kunne konstatere, at jeg havde oparbejdet lidt rigelige former på hofterne, besluttede jeg mig for at tabe mig nogle kilo. Ved et tilfælde faldt jeg over Birgits koncept, som tiltalte mig, fordi jeg kunne få hjælp online. Jeg orkede ikke at rende til vejninger og peptalks på faste ugedage, det kunne jeg ikke overskue.

Takket være de kærlige spark og opmuntringer fra Birgit havde jeg inden jul 2012 tabt 15 kg., – min startvægt var 82,5 kg., så jeg var blevet et ”nips” på 67 kg. – jeg er 1,70 høj.

Fra dag 1 har jeg været vild med Birgits opskrifter og kostplaner, og senere for den logiske røde tråd, der er i hendes kostsammensætning. Jeg holdt min vægt i 4-5 år.

Så sneg hyggen sig ind igen og vægten steg lidt.

Hvad gør den kloge kone så? Jo, jeg gik tilbage til succeskonceptet: For at komme godt og sikkert på sporet igen, købte jeg et 10-ugers onlinekursus hos Birgit og blev udsat for hendes ”hårde” kærlighed igen. – Som noget nyt i forhold til det første onlinekursus fik jeg nu en ugentlig peptalk på lydfil, og det var som at komme hjem til jul den første gang, jeg hørte Birgits stemme og skønne fynske accent.

Mit mål var at tabe 5 – 7 kg  og selvom jeg havde en del rejser, fødselsdage og andre selskabelige udfordringer i kalenderen resten af efteråret, er der jo aldrig noget, der hedder ”det rette tidspunkt” at starte. Så det nyttede ikke at udsætte opstarten.

Jeg kan med taknemmelig konstatere, at der er røget 4,5 kg. indtil nu… og jeg fortsætter mod yderligere et par kilo. Jeg er gået 1 buksestørrelse ned, og at jeg bliver helt høj, når der igen er røget et par cm og nogle hundrede gram. Jeg kan pludselig huske, at ”ingenting smager så godt, som slank føles”.

Endnu engang tak til Birgit og hendes absolut geniale koncept… ikke mindst de nye bøger er blevet en ganske uundværlig bestanddel af mit køkkenudstyr.

Gør dig selv en tjeneste og prøv bare 10 uger… så skal du virkelig lægge bånd på dig selv for ikke at fortsætte!

Hilsen Anna Marie, Randers

 

 

Færdigheder

Indsendt den

28. januar 2020