Annette

Annette fortæller her sin historie om de genstride kilo.
Hej Birgit

Tak for 5 gode uger hvor jeg fik 800g over mit mål? og hermed mine varmeste anbefalinger

Vi snakkede sammen første gang i telefonen den 1. Maj. Jeg forklarede at jeg havde været meget syg for næsten ti år siden hvor jeg tog næsten 50 kg på, dog har jeg tabt næsten 40 kg igen for nogle år siden. Jeg manglede dog stadig de sidste 8-10kg som har været meget genstridige og som ingen ellers har kunne hjælpe mig af med.

Jeg spurgte om du kunne hjælpe mig og du svare meget skråsikkert ja. Du forklarede lidt om vigtigheden af at have overskuddet og motivationen, og det mente du jeg havde så jeg blev hurtigt overbevist om, at det her var en god investering.

Du skal have så meget ros for din ærlighed og direkte facon, altid med et smil på læben, hvor du fik og at føle mig godt tilpas og gav mig troen på at det her godt kunne lade.

Jeg gik til boghandleren inde i  Odense (Harders Boghandel i Nørregade) og købte opstartsbogen, så jeg kunne forberede mig lidt inden holdopstart to uger senere. Jeg blev inspireret at bogen og gik stille og roligt i gang og de første 2 kg røg af inden holdopstarten.

Første gang jeg blev vejet hos dig sagde vægten 78 kg og min om livet målte jeg 96cm. Her fem uger senere på vej afsted på sommerferie sagde vægten 71,2 (mit mål på de fem uger var 72 kg) og hold nu fast 12 cm mindre om livet.

Jeg er så glad og stolt. Det er første gang siden jeg blev syg i 2010 at min vægt har været under 72 kg og et BMI under 25.

Det har været meget symbolsk for mig at komme ned på min normal vægt igen og det er jeg nu takket være din hjælp og støtte.

Lige til sidst vil jeg tilføje at den boblende Energi som du har fortalt vil ville opnå på et tidspunkt, nu har fyldt mine åre og det er fantastisk.

Din måde at komme overvægt og dårligt selvværd til livs er virkelig vejen frem.

Du må bruge denne anbefaling som du vil og jeg håber at mange flere der lige som jeg har nogle genstridige kilo, vil søge og tage imod din hjælp og støtte

PS! Nu er ferien over og der er minus et ekstra kilo

Varme sommerhilser fra

Annette H. 40 år

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Slankebøger til en god kostomlægning: Se alle Birgit Kannegaards slankebøger her.

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

Færdigheder

Indsendt den

16. august 2019