Bianca Tved

Opdatering 18 oktober 2018

Jeg har været stabil siden jeg stoppede ved dig, jeg har svinget mellem et vægttab på 38-40 kg og det er jeg for nu godt tilfreds med. Det er jo fedt med et stramt program i ugens løb, alle dine opskrifter kan fryses. Jeg savner jer nu over i Otterup – det har virkelig givet mig et andet liv. Mange hilsner fra Bianca

Bianca fortæller om sit vægttab, som nu er oppe på 39 kg

Kære Birgit.

For meget mavesyre

Sommeren 2017 var vendepunktet for mig. Ved lægen før ferien, fik jeg et nej til at få vanddrivende og en sidste recept på Lansoprazol (mod for meget mavesyre), samt ordene, du bør virkelig overveje at tabe dig. Vi skulle sydpå, og igen en sommer med vand i kroppen. Benene var altid oppe så snart jeg kunne komme til det. Væsken var et mareridt.! Nu var nok, nok.!

En bekendt havde prøvet ”Ny Livsstil” og jeg fandt det på Facebook, læste alle historierne, nogle var næsten for gode til at være sande, men jeg måtte bare prøve. Bogen blev købt og første kursusdag var d. 9. august 2017. Jeg er så heldig at have en at følges med til Otterup, det er fantastisk at kunne dele denne rejse med en anden.

Kostplanen er nem, opskrifterne ligetil og tilmed hurtige at lave i en travl hverdag, og mange vil elske maden.

Efter blot en uge, var væsken aftagende, og det var ikke nødvendigt med Lansoprazol. Nu har jeg tabt 30 kg, har ingen væske i kroppen, og har ikke tage Lansoprazol siden jeg startede. Min krop har det fantastisk, jeg har det fantastisk. Takke være Birgits ord, råd og vejledning har det ”været som en leg”.

Jeg nyder at komme på kurset i Otterup

Jeg har ikke sultet, jeg har været på 1 uges ferie i Prag, 1 uge i Kbh., 1. weekendophold og flere byture, så man kan sagtens tabe sig og stadig have plads til ”det sjove” i ens liv. Jeg nyder at komme til Otterup ved Birgit og hendes ord; ”hvis du spiser det, vælger du også at nyde din overvægt” . Vi = kursisterne deler alle vores erfaringer, kommer med gode ideer, hjælper/støtter hinanden. Min store bonus har været støtten fra min familie, kollegaer og venner som ALLE har ”heppet” og bakket mig op.

Opdatering d. 9/5 2018 vægttabet er nu på 35,9 kilo.

Målet var 30 kg, men mon ikke jeg snupper 40 kg, bare fordi jeg kan.

KH Bianca Tved, Sønderjylland

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Slankebøger til en god kostomlægning: Se alle Birgit Kannegaards slankebøger her.

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

 

Færdigheder

Indsendt den

6. december 2017

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard