Catrines historie

Jeg husker tydeligt i sommers (2020), at jeg blev ringet op af min mormor, Birgit.
Om det ikke var noget for mig at komme i gang med at leve sundere igen. Først sagde jeg, at det var jeg ikke klar til. Vi havde jo lige været oppe og handle ind, så køleskab og fryser var fyldt med alle de dårlige sager.

Men inderst inde havde jeg jo et brændende ønske om at komme ned i vægt igen, og blive glad for mig selv igen. Jeg var blevet hjemsendt under Corona og havde skabt nye dårlige rutiner. Så jeg takkede alligevel ja. Og deltager på slankekurset med personlig vejledning via Face time 1 x om ugen.

Nu var det på med de gamle slidte kondisko og ud at gå lidt. Puha det var hårdt. Det var ikke langt, jeg gik det første stykke tid, maks. et par km. Men det blev nemmere og nemmere. Jeg kan huske, jeg var så stolt, da jeg selv gik op ad en af bakkerne i området, helt selv denne gang. Første gang jeg gik op ad den, skulle jeg nærmest slæbes op af min kæreste.

Jeg kom tilbage på arbejde i august, og ramte hurtigt de 10 kg. Det fejrede jeg med et par nye kondisko. Det var dejligt at komme tilbage på arbejde og fortælle, at jeg var gået i gang med en kostomlægning. Jeg fortalte stolt hver uge, hvor meget jeg havde tabt og fik den fedeste respons fra mine kollegaer. Det gav mig endnu mere blod på tanden.

Vægttab 40 kg lettere, på 7 mdr.
Jeg har nydt sommeren 2021, vægttabet er nu på 42,4 kg

Jeg kan ikke takke min søde mormor Birgit nok for at få mig i gang igen.

Catrine

Færdigheder

Indsendt den

17. marts 2021