Hanne H. Larsen

Hanne H. Larsen

Jeg startede hos Ny Livsstil i januar måned 2016 og har tabt 42 kilo og holder stadig vægttabet.

Jeg tager dagligt medicin, som gør det sværere at tabe sig og Birgit havde ”kun” lovet mig et vægttab på 500 g om ugen mod normalt et kilo. Alligevel har jeg i nogle uger tabt 3 gange så meget.

Jeg hører også til den type, der har prøvet ALT. 100 forskellige kure, diætist og har løbetrænet 3 gange om ugen osv. Intet hjalp på sigt.

Mit stofskifte var helt i bund. Mange tror, at man skal overspise for at blive overvægtig, men jeg spiste aldrig morgenmad, for det meste kun aftensmad og drak altid vand. Alligevel blev jeg større og større.

Den kostplan Birgit har sammensat er genial.

Almindelig mad og masser af frugt og grønt. Nu spiser jeg 5-6 gange om dagen og kilo efter kilo rasler af. Der er utrolig mange fordele: Meget mere energi og større livsglæde, bedre nattesøvn og alting bliver nemmere.

Som en sidegevinst har min 18 årige datter tabt 10 kg og lært at styre sin vægt.

Mit bedste råd til dig, som gerne vil tabe dig. Føl efter om du er motiveret, for det er super vigtigt. Er du det kan jeg kun anbefale dig at tilmelde dig hos Ny Livsstil og Birgit:

Gør som hun siger, og hun holder, hvad hun lover

Da jeg startede hos Ny Livsstil var mit mål at tabe 30. Jeg kan stadig huske fornemmelsen da jeg sagde det højt. Det virkede lige så uopnåeligt som at rejse en tur til månen.

Mange hilsner Hanne, Svendborg

 

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard