Isabel

Mit navn er Isabel, og jeg er 24 år.

Så længe jeg kan huske, har min vægt fyldt meget i mit liv, også dengang jeg ikke var overvægtig. Jeg var aldrig tilfreds med mig selv, der var altid mange andre, der var meget tyndere end mig, og til sidst begyndte jeg at finde trøst i maden.

Kur eller ændret Livsstil

Jeg har i hele denne periode forsøgt mig med diverse former for en kur, og jeg kaldte det ALTID kur – hvilket er den største fejl. Man bliver nødt til at være indstillet på, at man skal ændre sin livsstil!

I år 2013 besluttede jeg mig for, at NU ville jeg tabe mig. Her købte jeg mit første forløb ved Birgit, og jeg tabte mig 16 kg. Det var ikke mit endelige mål, men det var et skridt på vejen. Jeg stoppede hos Birgit og tænkte, at jeg sagtens ville kunne klare resten af vejen selv. Da jeg stoppede ved Birgit, gik det igen rigtig hurtigt for vægten at stige – for selvom jeg godt vidste, hendes koncept var en ny livsstil, havde jeg stadig her sat mig for, at jeg var på kur – jeg havde altså ikke rykket mig mentalt. Jeg havde den samme indstilling til mad, som jeg altid havde haft, og det var stadig maden, der hjalp mig til at få følelsen af lykke.

Mentalt klar

I sommeren 2017 var jeg på to ferier, hvilket jo selvfølgelig resulterede i, at jeg gik meget rundt i bikini, og jeg hadede det – for jeg kunne slet ikke holde ud at se på mig selv. Jeg var kommet så langt op i vægt, at jeg fik fysisk ondt. Det var denne sommer, der ændrede mig. Jeg kunne mærke, at jeg endelig var mentalt klar på at ændre min livsstil, og jeg ville ikke længere være på kur – så jeg bestilte med det samme et forløb ved Birgit med start september 2017. Jeg lovede mig selv, at denne gang skulle jeg helt i mål.

Perioden hos Birgit har været det bedste, jeg har gjort for mig selv. Selvfølgelig har der været op- og nedture, men jeg har med Birgit, mine venner og families opbakning nu tabt mig 22,2 kg

Opskrifterne er lige til og maden smager fantastisk

Birgits opskrifter er overskuelige, lette at gå til og vigtigst af alt, så smager maden fantastisk – og selv på en SU kan det lade sig gøre.

Hvis jeg kan, så kan alle andre også, det handler bare om at være mentalt klar og have en vejleder, der kan guide dig gennem junglen.

Jeg kan varmt anbefale at købe Birgits forløb, som starten på din rejse mod et bedre selvværd og en større selvtillid.

Hilsen Isabel

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Slankebøger til en god kostomlægning: Se alle Birgit Kannegaards slankebøger her.

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard