Mit navn er Lars, jeg er 50 år.

Jeg startede ved Ny Livsstil d. 16. januar 2018, og har tabt 23 kg.

Jeg har vejet ca. 115 kg i rigtig mange år, og det har aldrig generet mig…. Jeg har haft forhøjet blodtryk lige så længe jeg kan huske. Jeg har aldrig været på nogen form for slankekur eller livsstilsændring, jeg havde det jo godt.

Jeg har i mange år været trofast kunde, næsten daglig hos Mc Donnald eller den lokale pølsevogn. Det var ikke noget problem, jeg kunne jo tåle det. Jeg spiste kæmpe portioner aftensmad og gerne lidt slik/ chips til aftenhyggen, helst hver dag.

Min første tanke om, at jeg måske burde gøre noget, kom i sommeren 2017 hvor vi renoverede hele huset. Jeg måtte flere gange holde pause fordi jeg blev forpustet og meget af arbejdet simpelthen var ekstra besværligt.

Min kone fik mig overtalt

Min kone Karin ville gerne tabe sig, og havde set Ny Livsstil på Facebook. Hun havde været i kontakt med Birgit, men jeg var ikke klar, nu skulle vi bygge huset færdigt. I December sagde Karin, at nu ville hun begynde ved Ny Livsstil i januar 2018, sammen med vores datter, og de ville gerne have mig med, den skulle jeg lige tygge på et par uger. De fik mig overtalt og d. 16. januar kørte vi første gang til Otterup, jeg var nok lidt skeptisk.

Da den første uge efter Birgits koncept var gået havde jeg tabt 4 kg, uden at jeg havde følt sult, og uden at savne pølsevognen. Det gav mig blod på tanden, og troen på at det her faktisk virker. Og jeg begyndte, at interessere mig for det og gå helhjertet ind i den nye livsstil. Hos Birgit bliver der talt lige ud af posen, ting bliver ikke pakket ind. Det kan jeg godt lide, så ved man hvad man har, at rette sig efter. Vi blev hurtigt enige om, at det ikke er en slankekur, men en ny livsstil, og vi har været åbne over for venner og familie om, at vi ikke spiser kage. De har alle taget godt imod det og har serveret frugt til kaffen i stedet, det kan man også hygge sig med.

Jeg har efter 16 uger tabt ca. 23 kg.

Jeg kunne ikke selv se, at der skete noget, selvom jeg jævnligt måtte lave nye huller i livremmen og tøjet begyndte, at hænge på mig, men da Karin viste mig billeder fra da vi begyndte, gik det op for mig, at jeg havde været godt rund. Jeg har fået meget mere energi og jeg har aldrig haft det bedre. Alt er blevet meget nemmere. Tankerne er ændret og de valg jeg tager når jeg er lækkersulten er ændret fra slik og fastfood til gulerødder og ananas, og jeg kan li det. Mit blodtryks medicin er blevet halveret, jeg går til kontrol hos lægen med henblik på, at blive medicinfri. Jeg føler jeg får masser af mad, varierende og god mad, som også en mand kan blive mæt af. Det er mad som hele familien og gæster også kan spise. Tilsammen har min kone, datter og jeg tabt 50 kg på de 16 uger. Jeg har ikke dyrket nogen former for motion under vægttabet, kun en daglig gåtur med hunden, som jeg også gjorde før.

Ny Livsstil er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det kan også være fedt, at leve sundt.

Hilsen Lars fra Jylland 12.5.2018

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Slankebøger til en god kostomlægning: Se alle Birgit Kannegaards slankebøger her.

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

Færdigheder

Indsendt den

14. maj 2018

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard