Linda Ravn

Næsten så længe jeg kan huske, har jeg kæmpet med overvægt og forskellige metoder til vægttab.

I slutningen af gymnasiet og et par år frem formåede jeg dog at tabe mig, så jeg havde et BMI omkring 27. Alt vendte dog, da jeg tilbage i november 2008 ødelagde min højre ankel. Slut med håndbold, ridning, spinning og et aktivt job som nyuddannet sygeplejerske. Årene 2008-2011 gik med 4 ankeloperationer, inaktivitet, nedtrykthed og trøstespisning.
Jeg følte, at det var naturligt, at jeg bare var stor, og fik overbevist mig selv om, at jeg da ikke var så stor igen, og at det nok skulle gå det hele.

Startede med bogen.

Min vægt kulminerede imidlertid i august 2013 i forbindelse med graviditet, hvor den nåede et chokerende tal. Efter 7 måneders barsel, startede jeg med at leve efter Birgit Kannegaard´s første bog: Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank – hold da op, det var nemt og virkede jo. Ganske ubesværet og hurtigt fik jeg efter fødsel og livsstilsomlægning tabt 35 kilo. Succesen stoppede imidlertid omkring efteråret 2015 i forbindelse med et længerevarende hårdt psykisk arbejdspres. Den usunde livsstil fandt igen vejen ind i dagligdagen, og frem til marts 2017 tog jeg lidt over 10 kilo på igen.

Ønskede mig gavekort, til kursus.

Jeg havde ønsket mig et gavekort i julegave 2016 til et slankekursus med fremmøde i Otterup. D. 3. marts 2017, nærmest fra dag til dag, valgte jeg at starte på et slankekursus i Otterup. Status nu er, at jeg her midt i 2. forløb har tabt 16,1 kilo og samlet har nået 40 kilo vægtreduktion ved hjælp af Birgit Kannegaards livsstilskoncept. ( www.nylivsstil.dk)

Opdateret vægttab d. 17/5 2018 53,7 kilo.

Mere overskud.

Jeg er ikke længere bange for at tabe mig – bange for at miste mig selv. Tværtimod kan jeg mærke, at jeg i den grad får mere og mere mentalt overskud og fysisk velvære, des mere jeg tør tabe mig – jeg har fundet mig selv igen. Støtten fra Birgit og Stefan, som kommer til at følge mig til måls, samt de andre medkursister jeg møder ved fremmøde i Otterup, er en for mig uundværlig støtte.

Linda Ravn

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

 

 

Færdigheder

Indsendt den

16. august 2017

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard