Lone Johansen

Lone Johansen

 

Vægttab 31 kg.

Har altid hadet det billede, hvor jeg er overvægtig, men det er nu meget godt til at få opfrisket hvordan det egentlig stod til inden vores nye liv startede
Min mand Stefan vores mellemste datter og mig selv har tabt 86 kg tilsammen.

Hvad fik os i gang:

Vores datter Frederikke var på et ophold på julemærkehjemmet, da hun ikke trives i skolen. Og hun selv havde ønsket at komme afsted.

Så Frederikke blev vores store motivation, da vi tænkte, at vi jo ikke kunne sende et barn afsted på julemærkehjem, uden at ændre vores dårlige vaner hjemme. For det var jo det, vi havde dårlige vaner.
Så tak Frederikke fordi du fik os i gang og vi fik ændret hele vores liv.

Om det var svært:

Nej det syntes vi ikke det var, for det var jo en kæmpe motivation, at når Frederikke ringende hjem så kunne vi også tale med om ugens vægttab, at vi ikke bare havde siddet i sofaen og ikke ændret noget.
Så det var heller ikke svært for Frederikke når hun kom hjem i weekender, for maden var jo den helt rigtige og der var ikke noget i skabene der kunne skabe dårlige valg.

Maden var jo helt alm mad, bare sammensat på den helt rigtige måde ikke en slankekur, men en kostomlægning. Jeg lærte hvad der var godt og hvad der er skidt for ens forbrænding og dermed få et super godt vægttab. Jeg har aldrig spist så varieret før som nu og får lækker mad. Før lavede jeg aldrig mad efter opskrifter, jeg troede ikke jeg kunne, eller også så gad jeg vel bare ikke. Men de var slet ikke svære at følge tværtimod, så nu laver jeg ikke andet, og nyder at få så varieret mad hver dag og nye smagsoplevelser, jeg ikke selv havde tænkt på. Vi lever stadig efter bøgernes principper og opskrifter da det er blevet en ny vane og en livsstil. Vi kunne ikke tænke os at spise anderledes. Jeg / vi kan stadig godt ”hygge os” en gang imellem, nu efter vægttabet, det er bare ikke i de samme mængder og valgene er nogle andre.

Har jeg dyrket motion:

Jeg har gået ture, når jeg har tid. Jeg startede med små korte ture og øgede efter tid og lyst. Men gåturene er lige så meget for at få roen og den friske luft, som de giver mig, her får jeg slappet af. Så ingen hård fysisk træning. Konceptet bygger heldigvis ikke på motion.

En dejlig følelse:

En dejlig følelse nu, at kunne gå i alm. tøjbutikker og købe tøj i str. M. Når jeg har, skulle have en str. 50 . Jeg troede slet ikke jeg ville komme så langt ned i vægt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft den vægt. Jeg havde et mål om måske bare at tabe 20 kilo så var det ihvertfald fint, men som tiden gik og vi jo holdt fast i den nye kostomlægning var det jo ikke noget problem for kiloene blev ved med at forsvinde og mine mål blev hele tiden sat til nye. Så jeg endte med -31 kilo.

Jeg vil bare sige, hvis I drømmer om det var jer. Så kan jeg kun anbefale at starte på Ny Livsstil ´s kostomlægning enten via bogen eller på kurserne, alt efter hvilket skub, støtte og vejledning, man lige har brug for. Man får det så godt.

Kærlig hilsen Lone

Kursus i Otterup, læs mere her, eller tilmeld dig her.

Online slankekursus
10 uger

20 uger

30 uger

Bogen med kostplan og opskrifter i; Vejen til et godt vægttab

 

Gem

Gem

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard