Hej, Jeg hedder Lonnie og jeg er 28 år. Jeg vil gerne dele min rejse om kampen mod en ny livsstil, en slankere krop samt et bedre velvære.

Søde sager

Jeg har alle dage været den buttede, søde og generte pige, som elskede alt inden for det søde køkken. Elsker er et ord jeg i dag sjældent bruger i den forbindelse, da det giver et tilhørsforhold, man kun bør have til sine nære.
Jeg har et par gange forsøgt, uden vedvarende held at tabe mig, vel i bund og grund fordi øverste etage ikke var klar, samt dårlige, negative og usunde vaner er svære at nedbryde.

Jeg ville tage kampen med kiloene.

I 2017 nåede jeg til et punkt, hvor jeg vægtmæssigt pickede, dog havde jeg det som menneske okay, hvilket jeg greb fat om i november. Jeg besluttede at jeg var ovenpå, og at tage kampen mod kiloene, så jeg tabte en lille håndfuld kg. inden nytår. Så da min mor i december spurgte om jeg ville være med til at starte hos Birgit og Ny Livsstil i Otterup i januar 2018, var svaret, JA! Min far hoppede med ombord, han var i gang i 16 uger, min mor og jeg i 24 uger.
Jeg har formået at tabe 16,5 kg. på 24 uger, til sammen har vi siden januar til nu, tabt omkring 65 kg.

Jeg har ændret livsstil uden motion var et must

Jeg har formået at kunne ændre min livsstil, uden at motion var et must, kun via de gå-/løbe-/cykelture jeg selv har haft lyst til. Men ændret livsstil gennem nem, overskuelig, lettilgængelig og ikke mindst lækker kost, som har kunne passe ind i en singletilværelse og til tider presset hverdag, ydermere har jeg stadig haft mulighed for at være et ungt menneske (dvs. jeg bl.a. har nydt alkohol og lidt usundt i ny og næ).

Mere positiv energi

Jeg har i størstedelen af mit liv lidt af migræne, og siden januar har jeg ikke haft anfald. Jeg er blevet mere ”smidig”, fået mere (positiv) energi, samt blevet mere åben og fået mere tro på mig selv.

Jeg har taget en masse med fra kurset udover kostomlægningen.

Udover kostomlægning, har jeg taget en masse andet med fra Birgits kursus. Jeg er blevet mere bevist om at sortere de negative vibes fra, gribe fat om det positive, se muligheder frem for begrænsninger, se fremad og ikke mindst lært hvor vigtig planlægning og prioritering er for ikke at falde tilbage i gamle vante rammer (lært at sunde snacks også kan være nemme og lækre, fx ananas eller en pose snackgrønt på farten).
Jeg har i samarbejde med mine forældre og Birgit fundet en naturlig glæde i en ny og sundere livsstil, som jeg tror på er vejen frem, når jeg ser de positive ændringer det har skabt hos os
Jeg kæmper lige nu med en håndfuld svære kg., men jeg har ikke mistet troen, og jeg supplere med lidt fitness.
Jeg vil gerne sige TAK!

Tak til Birgit, dit koncept, din ærlighed og tro, tak til mine forældre og ikke mindst tak til mig selv.

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Slankebøger til en god kostomlægning: Se alle Birgit Kannegaards slankebøger her.

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

Færdigheder

Indsendt den

8. august 2018

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard