Jeg tabte i 2017 25 kg ved at følge kostplanerne fra Birgit Kannegaard.

Jeg fik et helt nyt liv på mange måder. Vigtigst var det dog for mig, at få min type 2 diabetes under kontrol. Det lykkedes i en sådan grad, at jeg blev medicinfri – sidegevinsterne var dog også, at jeg uden tvivl blev æstetisk pænere at se på og ikke mindst, så havde jeg lige pludselig et valg, når jeg købte tøj. Nu var det ikke længere et spørgsmål om, hvad jeg kunne få, men hvad jeg ville have.

Desværre snublede jeg lidt i livets mange gøremål og genoptog uheldigvis nogle af de dårlige gamle vaner. Jeg overspiste og faldt i med de nemme løsninger.

Heldigvis fandt jeg tilbage til Ny Livsstils principper, og jeg tilmeldte mig igen i august 2019 et holdkursus i Otterup. Jeg har nu tabt præcis 17 kg på 10 vejninger/uger. Jeg er så glad for, at jeg igen har fundet min motivation. Både krop og sjæl har det helt fantastisk.

Ny Livsstils principper er så dejligt ukomplicerede. Maden er fantastisk, råvarerne kan erhverves i en hvilken som helst dagligvarebutik, og ikke mindst så kan den skønne mad spises af hele familien.

Kærlige tanker fra Maj

Færdigheder

Indsendt den

2. november 2019