Vægttabet er på 32,5 kg
Jeg har igennem mange år kæmpet med overvægt, og jeg har været på utallige, forskellige slankekure, men jeg har hver gang haft svært ved at holde motivationen og er derfor hurtigt faldet tilbage i gamle vaner. Da en af mine gode venner tabte sig -20 kg igennem et forløb hos Birgit, blev jeg inspireret, men jeg kunne ikke selv tage springet. Samtidigt blev jeg mere og mere ked af min overvægt, og jeg blev bekymret for mit helbred.

I julen 2020 skrev jeg på min ønske seddel ”at tabe mig”, og min familie gav mig i julegave et personlig forløb hos Birgit. Den første tirsdag i januar 2021 ringede jeg til Birgit, og siden har hun vejledt mig igennem min vægttabsrejse. Det lille skub fra min familie, er den bedste gave, jeg nogensinde har fået.

Mit vægttab har denne gang været anderledes end de andre gange, jeg har forsøgt at smide mange kg på kort tid.

Det har ikke altid været let, men det har været meget nemmere at holde motivationen og ikke mindst tallet på vægten.

Birgit har været en god støtte i hele forløbet, og hendes konkrete måde at forklare tingene på, har hjulpet mig meget. Når jeg fx har haft lyst til et rundstykke, har jeg tænkt på hendes ord; det ligger som en “svamp i maven på dig.”. Og det kan jeg jo godt se – det har hun jo ret i. Så i løbet af de foregående uger har jeg fået et andet forhold til mad. Jeg har ændret mine vaner, og jeg savner meget sjældent de madvarer, som ikke indgår i Birgits opskrifter. Heldigvis elsker jeg ananas 🙂

Jeg er meget glad for at se og mærke, hvordan min krop har forandret sig, og efter mange år, kan jeg kende mig selv igen. Jeg kan også mærke en positiv effekt på mit humør. Det er en lige så stor gevinst, som det lavere tal på vægten!

Med venlig hilsen

Michael
Sønderjylland

Læs mere om Slankekurset her: Slankekursus – Ny Livsstil

Færdigheder

Indsendt den

7. juni 2021