Min historie Jan Marvoe

Min historie Jan Marvoe

Jan der tabte 34 kg på 19 uger fortæller.

Efter at jeg i en periode måtte sygemelde mig af flere omgange, da jeg var fysisk fuldstændig uden kræfter og energi, endte jeg da også med at søge hjælp ved min læge. Det som lægen kunne konstatere var, at både mit blodtryk og mit kolesteroltal var alt for højt.

Besked fra lægen.

Beskeden jeg fik med fra lægen var, at disse ting nok hang meget sammen med min overvægt og for lidt motion, og at dette skulle ændres, hvis ikke jeg skulle ende med at skulle tage blodtryksmedicin og piller for det høje kolesteroltal.
Aftalen blev, at jeg hen over sommeren skulle prøve at tabe mig og få rørt mig lidt mere. Men de ”gamle” vaner var ikke sådan at komme uden om, og jeg sprang ikke bare på cyklen eller snørede løbeskoene……………….

Da sommeren var ved at være overstået, havde jeg jo ikke fået gjort noget ved det og kom til den erkendelse, at jeg måske skulle have noget hjælp til det.
Efter nogle søgninger på nettet fandt jeg Ny Livsstil, og flere af de historier jeg kunne læse mig til på hjemmesiden, var nogle jeg kunne sammenligne mig med, og jeg tænkte, at det her da vist var noget for mig.

Jeg overvejede i kort tid et 10 ugers online kursus, men endte med at vælge et 8 ugers forløb på kursushold i lokalerne i Otterup. Jeg kom til den erkendelse, at jeg nok er typen, der skal kigge folk i øjnene, og at der måske også kunne være et konkurrenceaspekt i at gå med på et hold.

Første uge tabte jeg 6,5 kg.

Da jeg så efter den første uge var til kontrolvejning og havde tabt 6,5 kg, var det virkelig et selvtillidsboost af de helt store, og det gav en tro på, at ambitionen om at tabe 30-35 kg slet ikke var så umulig som frygtet.

Da de første 8 uger var overstået, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg havde behov for yderligere 8 uger i selskab med Birgit og de andre kursister. Det har for mig været utroligt at snakke med de andre kursister, hvor man kan udveksle erfaringer og ideer til kostplanen, opskrifter m.m.

Det vigtigste for mig har været at være utrolig åben omkring mit projekt over for arbejdskollegaer, venner og familie, da det kræver opbakning specielt fra den nærmeste familie, hvis man skal/vil lykkes med sådan et projekt.

Opskrifter & kostplan.

Opskrifterne og kostplanen fungerer helt vildt godt og giver helt sikkert gode resultater for alle. Når man så med tiden er blevet ”rutineret” i, hvordan kostplanen er sat sammen, giver det også mulighed for, at man inden for rammerne selv kan forsøge sig med lidt kreative indslag i køkkenet.

Jeg har fået overskud og energi til at begynde at løbe nogle små ture med min kone.

Tak til Birgit og tak til familien for opbakningen.

Jan

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

Færdigheder

Indsendt den

8. april 2017

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard