Renée

Opdatering. d. 8/8 2018 Renée har nu nået sit mål på 50 kilo på 1 år. Nyt billede herfra, da hun lige kiggede ind. Super flot Renée.

Jeg lagde godt mærke til da Birgit åbnede butikken i Otterup.

Som lokal og overvægtig får man da lige kigget ud af øjenkrogen, når man er inde for at hente pizza i butikken ved siden af… Men lige som med alle de andre steder, man ser ‘før og efter’ – billeder af store fantastiske vægttab, blev jeg ramt af den store ‘kuponhæftemirakelkurslankepilleredigeredebilleder-mistro’.

Min hjerne har altid fortalt mig at jeg har været overvægtig

– og første gang jeg investerede i et slankeprodukt var netop den gang med kuponhæfternes overbevisende billedeidealer og lette tilgang til livet. Jeg var vist 12. Men kigger jeg tilbage på billeder fra dengang, var jeg bare en tidligt udviklet sportstrænet pige. Men tanken har altid fulgt mig og det har diverse quickfix slankeprodukter periodevis også. Dengang man kunne få ordineret ‘Letigen’ hos lægen, blev jeg afhængig af dem og lærte mig selv at trøstespise grotesk uden at tage på. Men så blev de taget af markedet, og jeg begyndte stille og roligt at bule ud. Men det gjorde ikke den store forskel – for jeg var jo allerede overvægtig i den måde jeg så mig selv.

Overspringshandlinger og forsvarsmekanismer

Mit første nødvendige tøjkøb i plus-size butikker skræmte mig heller ikke – og hjernen laver helt selv overspringshandlinger og forsvarsmekanismer som gjorde at jeg på ingen måde tog mig af, at jeg langsomt blev sygeligt overvægtig. Fx har jeg i MANGE år slet ikke kigget mig i et spejl… At jeg de sidste 15 år har haft det svært på arbejdsmarkedet og de sidste 12, en psykisk syg mand, har heller ikke hjulpet på mit helt private overskud, til at tage mig af mig selv.

MEN så skete der noget i sommeren 2017.

Jeg fyldte 40 år! Og havde haft et rigtig godt år arbejdsmæssigt. Min mand havde en god periode og livet var bare dejligt – Og af en eller anden mærkelig årsag, slog det mig midt i al mit personlige overskud, at jeg nok blev nødt til at gøre ‘noget ved det’. Stort set samtidig ser jeg på Facebook et opslag fra en bekendt, som på ingen tid havde tabt sig betydeligt ved Ny Livsstil. Og så meldte jeg mig til et kursus og købte alle tre bøger! Nu skulle det være…

Og det var det så! Jeg har netop (marts 2018) afsluttet 3 på hinanden følgende forløb i Ny Livsstil – over en periode af 7 måneder, hvor jeg har tabt 38,9 kg. Jeg er gået fra en størrelse 54/56 til 42/44 i perioden. Jeg tabte allerede 13,5 kg på de første 7 ugers indsats, men har set andre tabe endnu mere. Både mænd og kvinder, unge og ældre – svært overvægtige som jeg selv, men også voksne der ‘bare lige skal tabe 5 kg og finde tilbage til den sunde sti’.

Jeg er ikke i mål endnu! Jeg fortsætter mit vægttab indtil jeg har tabt de sidste 11,1 kg (samlet 50 kg som blev mit tilfældige mål, da jeg meget uventet blev bedt om ved første kursusdag, at sætte mig sådan et) og har givet mig selv indtil der er gået ‘et år’ – og derefter er der ingen tvivl om at jeg vil finde stor nydelse i at fortsætte livet efter Ny Livsstils principper. Jeg har oplevet hvad det vil sige at være overvægtigt – nu er det tid til noget andet!

Jeg har fået denne opdatering fra Renée som forstætter sit vægttab hjemme: 14/5 2018, Jeg har nu tabt 45 kilo siden 7/8 2017 og mangler kun 5 kilo i forhold til mit mål.

Opdatering. d. 8/8 2018 Renée har nu nået sit mål på 50 kilo på 1 år. Nyt billede herfra da hun lige kiggede ind. Super flot Renée.

Hvis man leder efter en quickfix løsning på overvægt, så findes den ikke – for det kommer ikke uden hårdt arbejde, masser af bevidste valg og omlægning af hele ens tankegang.

Men er man indstillet på at lade de bevidste valg fylde i sit liv, så kontakt Ny Livsstil – risikoen er at man taber sig (vildt hurtigt)!

Tak for hjælpen…

Hilsen Renée

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Slankebøger til en god kostomlægning: Se alle Birgit Kannegaards slankebøger her.

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

 

Færdigheder

Indsendt den

26. marts 2018

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard