Mit navn er Renée.
Nu er det lidt over 4 år siden, jeg stiftede bekendtskab med Ny Livsstil.

Jeg har altid været overvægtig, og da jeg ikke var det, havde jeg alligevel tankerne og følelserne. Jeg har aldrig været på slankekur, men har altid straffet mig selv for min overspisning med mere overspisning og en enkelt Nupo periode i ny og næ…

I mine unge dage var jeg også en af de unge piger, der gik rundt med Let-igen i lommen og hjertebanken, mens kiloene raslede af mig, og jeg blot lærte at overspise endnu mere…

Så da en bekendt stolt viste sig frem 20 kilo lettere, efter et kort forløb hos dig Birgit, og jeg samtidig havde mine 40-års gennemgåede-liv-indtil-nu-tanker, røg mine fødselsdagspenge til mit første møde med Ny Livsstil i Otterup.

Da jeg mødte op i starten af august 2017
gik jeg bekvemt i størrelse 54/56 tøj og havde i flere årtier naturligt købt mit tøj i storpigeforretninger og pr. postordre.

Efter det første forløb på 8 lektioner.
havde jeg smidt 13,5 kg, på 7 uger. Jeg fulgte programmet stålsat og uden den mindste slinger.

Jeg deltog derfor også i 3 på hinanden følgende forløb, før jeg var klar til at ‘kunne selv’, men gik efterfølgende også til vejning hos min læge, for at komme ‘helt i mål’.

Man bliver jo til forløbet bedt om at tage stilling til, hvor meget man gerne vil tabe sig – og jeg havde, ikke urealistisk, påført 50 kg.

Efter det første halve års målrettethed, begyndte jeg at lukke op for en mere ‘normal’ tilværelse og havde ikke længere madpakke med til fester og deslige. Jeg drak desuden en øl i ny og næ i venskabeligt lag. Jeg levede mindre stringent, men efter principper og opskrifter kendt fra Birgit.

Som Birgit siger, er der jo 42 måltider på en uge, så skidt pyt, hvis et par stykker af dem ikke er helt ‘efter bogen’. (3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider om dagen).

Da der var gået 3/4 år, havde jeg tabt så meget kropsfylde, at jeg til havefest i pinsen 2018, kunne vise mig frem for familie og venner, med to ben i et bukseben, på de bukser jeg tidligere havde været mest bekvem i.

Og da jeg nåede mit et års dag,

tog jeg ned til Birgit og blev vejet og nåede selvsamme dag et vægttab på præcis 50,0 kg. 

Mit vægttab fortsatte dog… Og gulerødder og ananas er altid i tasken. 

Men min hud begyndte at hænge, og min nyvundne selvtillid gjorde det samme… Er blevet godkendt til operationer for løs hud heri 2020.

I dag lever jeg mere eller mindre normalt. Jeg kan skifte fra een type mad til en anden, tænker over, hvordan jeg handler, og hvordan jeg spiser. Jeg tillader mig at synde, dyrker igen dejlig motion (danser når corona tillader det) og kan igen tåle både at blive set på og rørt ved.

Mvh Renée

Færdigheder

Indsendt den

16. november 2020