Stefan Johansen

Stefan Johansen

Stefan Johansen før og efter vægttab

Hej mit navn er Stefan
Jeg har tabt i alt 34.1 kg på 24 uger.

Lidt om min vægttab rejse med Ny Livsstil

26. oktober 2014 startede min mellemste datter Frederikke på julemærkehjemmet i Kollund (Sønderjylland). Dette var startskuddet for mig og min familie til at omlægge vores hverdag.

stefan efter vægttab på 34 kgDer havde jeg heldigvis Birgit Kannegaard (svigermor) og hendes koncept lige ved hånden, men det var situationen med Frederikke, der satte mig i gang med mit vægttab.

Et bump på vejen

De første mange uger gik det rigtigt godt og med gode vægttab. Jeg skulle jo bare tabe de 20 kg, som var målet fra start. Meeen da jeg nærmer mig de 20 kg, rammer jeg lidt et bump på vejen og kan ikke lige komme med så flotte vægttab som jeg plejer, for 20 kg kilo var jo målet fra starten.

Jeg gik så til Birgit for at få et råd, da vægttabet næsten stod stille i en måned. Jeg fulgte hendes råd og ugen efter taber jeg mig 3,3 kilo. Derefter ser jeg mig ikke tilbage, og som sagt er det blevet til 34,1 kg.

Mange sejre og nyt tøj

Det har givet mig mange sejre, at have tabt mig og har gjort, at jeg har måttet skifte alt tøj – og jeg mener alt – på nær strømper.

Mange tak

Til min familie for støtten og til Birgit for den nye livsstil

Stefan Johansen

 

Vil du i gang med dit vægttab, har du følgende muligheder:

Kursus i Otterup, kun 15 min. kørsel fra Odense. Læs om Slankekursus i Otterup her.

Online Slankekursus – når det passer dig: Læs om online slankekursus her.

Færdigheder

Indsendt den

7. april 2017

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard