Mit navn er Thomas, og jeg er 45 år.

Minus 34 cm i livvidde

Jeg startede på et slankekursus med personlig vejledning hos Ny Livsstil den 7-1-2021 og har tabt mig
22,4 kg på 10 uger  – 37,6 kg på 24 uger.

Jeg har, efter mange tilløb, endelig taget mig sammen til at gøre noget ved min overvægt.

Jeg har altid været en buttet fyr, også som barn, og sådan er jeg. Jeg har altid været glad for mad og glad for at lave mad; slik, kage, øl, vin og sodavand falder også i min smag.

Jeg har de sidste 10 år vejet 110-115 kg, og det har egentligt ikke generet mig. Jeg har heller ikke haft nogle sygdomme, der har været relateret til min overvægt, men jeg er også nået en alder, hvor jeg skal tænke over det. Efter nytår 2021 var vægten nået op på 122 kg, og der var ikke rigtig noget tøj, der kunne nå om mig mere. Det var nok mest det, der slog hovedet på sømmet, at jeg ikke ville gå flere tøjstørrelser op, så der måtte ske noget.

Jeg kontaktede Birgit og fortalte min historie. Hun var ikke i tvivl.. det kunne hun sagtens gøre noget ved, hvis jeg selv var indstillet på det.

Og jeg skal love for, der skete noget.
Jeg tabte 14 kg på de første 5 uger 

Jeg synes, det er nemt med 5 ugers kostplanen, det er nogle gode og nemme opskrifter.

Det har for mig fungeret godt, at der var bestemt, hvad der måtte spises. Det har også været dejligt med vores samtale en gang om ugen.

Der er ingen tvivl om, at Birgit er en erfaren dame ud i vægttab, har mange gode fif, og er god til at spørge ind. Jeg er nok også selv blevet bedre i løbet af forløbet til at bruge af hendes erfaring og spørge ind, og så kan jeg godt lide hendes ligefrem tale. Der bliver ikke pakket så meget ind. Det bliver sagt, så det kan forstås.

Jeg synes selv, det er blevet nemmere nu og jeg har motivationen til at holde vægttabet.

Der er ingen tvivl om, at det er det bedste, jeg har gjort for min krop længe og er glad for, at jeg tog mig sammen.

Hilsen Thomas

Færdigheder

Indsendt den

19. marts 2021