Vægttab – gennemsnit 8-16 kg på 8 uger

 Om slankekursus i Otterup (15 min. kørsel fra Odense)

8 lektioner/ugers slankekursus i Otterup, 1 x om ugen á 60 min. Der starter kurser i januar, der åbnes for tilmelding i uge 46 Se kommende kurser her

Jeg vil elske at hjælpe dig med:

  • Vægttab – tab dig 1-2 kg om ugen
  • Få en sundere krop
  • Finde dit gode humør & glæde frem igen
  • Bedre søvn
  • Overskud til hverdagen
  • At du igen får selvtillid / selvværd
  • En flot krop
  • Mere energi

Der er så mange fordele ved at opnå et sundt og godt vægttab, at listen er meget lang over de fordele, som alle nævner i flæng efter kurset.

Skal din vægt ned, og vil du gerne have mere sundhed og livsglæde ind i dit liv, så er du kommet til rette sted; Jeg har over 27 års erfaring som kostvejleder, siden 1999 med eget koncept.

Du kan altid fortsætte på kurserne. Når du fortsætter lige efter (uden pause) på et nyt kursus, opnår du rabat.

Kursisterne, er både herrer og damer.

Der er deltagere fra store dele af Jylland og alle egne af Fyn samt enkelte der tager turen fra Sjælland.

På 8 uger kan du tabe dig fra 8 -16 kg, uden du skal sulte.

Det, du får ud af et kursus hos Ny Livsstil, udover alle de ting der er nævnt, er, at du kan tabe dig fra 5 til måske 100 kilo, uden du behøver at sulte for at opnå dit vægttab. Det kan tage fra 8 uger og nok op til 1-2 år at nå i mål, alt efter dit udgangspunkt.

Du skal finde din motivation til vægttabet, så kommer dit vægttab også enten stille og roligt, eller med raketfart. Der er ikke en af modellerne der er forkert eller rigtig. Tempoet, skal bare passe til dig ;-).

Du spiser dig slank i dit eget tempo. Det kan være fint for nogen at tabe 500 g om ugen, og andre har det bedst med 1½ – 2 kilo om ugen. Begge dele kan lade sig gøre, og begge dele kan være lige rigtigt, alt efter motivationen og ens personlighed.

Personligt kan jeg bedst lide den sidste model ;-), men vi er forskellige. Her på kurset får du et sammenhold med andre, der også gerne vil overvægten til livs. Det kan være pokkers svært at gøre det alene. Her har I en underviser, der har gået vejen før jer og derfor ved, hvordan du har det i de forskellige uger og kan vejlede ud fra dette. Derudover så ligger der over 26 års erfaring bag ved undervisningen. Hos Ny Livsstil er det mig selv du får som underviser, hvor jeg afholder formiddag og aftens kurser, og har Online slankekurserne med personlig vejledning, samt holder foredrag, kurser og workshops, Tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden af hjemmesiden, så får du oplysninger når der sker nyt, samt modtager du ved tilmeldingen tips og ideer til vægttabet. Det eneste det koster dig er din mail adresse, du kan altid framelde dig igen uden problemer.

Nem måde at tabe dig på

Der gerne vil ned i vægten, og som tror det er besværligt. Så skal jeg til at spise besværlig mad og kan ikke deltage i fester m.m., tænker du sikkert.

Dette er dog ikke rigtigt.

Du lærer på grundkurset en tallerken-model, du kan have med dig overalt; hvad enten du er til fest eller er ude at rejse, kan du altid spise det, der gør dig slank.

Ikke flere undskyldninger
For at lave overspringshandlinger og vente til …. Ja, hvornår mon det lige passer ind i programmet tror du? Tja, så kan overvægten få lov at leve sit eget liv og gøre dit liv surt. Humøret daler for hvert kilo du tager på, samtidig forsvinder selvtilliden. Det gjorde min i hvert fald, og det samme fortæller mange af mine elever mig. Det er ikke sjovt, når du hvert år må købe tøj, der er en størrelse større og større.

Hvordan foregår vægttab – slankekursus

Hver uge bliver du som det første vejet, og kun du og jeg ser din vægt.
Jeg er din underviser og sørger for at motivere dig uge for uge, hvor du får nye “guldkorn” med dig hjem.

Jeg gennemgår ugens motivation til at ændre dine kostvaner, hvor vi snakker om, hvad du skal undgå, medens vægten skal ned, og hvad der vil være super sundt at spise.

Der er forskel på kostrådene:

1. step er, når vægten skal ned. Hvad der kan øge din forbrænding, hvad der sænker din forbrænding. (Det er ikke godt at have lav forbrænding, når vægten skal ned – men det ved jeg heldigvis meget om – også hvordan vi får den op, på en naturlig måde.)

Der er mange deltager med hvert år, med for lavt stofskifte, selv de taber sig fint, mellem 0,500 g – 1 kg om ugen.

Du får en masse viden omkring kost og madvarer, som du ikke anede noget om, så du bagefter bedre kan forstå, hvorfor dine “slankekure” ikke altid er lykkedes, når du selv skulle stå for det.

Her er det sjældent kursisterne opgiver; det sker, – men så er det gerne, fordi der sker noget uforudset, som vælter motivationen omkuld for en stund. Det kan være alvorlig sygdom, skilsmisse, dødsfald eller en fyring.

Men ellers kommer størsteparten i mål, og mange endda over det mål de satte sig, i det små. Mange troede, da de tilmeldte sig, at det var svært at opnå vægttabet, men når de så starter under mine vinger, oplever de, hold da lige op, jeg kan jo spise mig slank i velsmagende mad, og jeg kan have gæster, deltage i fester, og vægten går stadig ned. YES – jeg satte overliggeren for lavt fra start, jeg vil godt hæve den med 5 eller måske 10 kilo yderligere.

En af de største gaver.

Det er kun dig, der kan give dig selv den allerbedste gave, du kan modtage, når du har vægtproblemer, og det er netop dig selv. Du skal til at drage omsorg for din krop og din vægt, og vi kan sammen begynde at pakke din krop ud, lag for lag. Du har lagt indtil flere beskyttelses-lag omkring din engang slanke krop, hver gang du har følt, at der var noget, der gjorde ondt, eller du bare var ked af det, stresset.

Ja undskyldninger har der været nok af, til at trøstespise. Du er nok ikke anderledes, end jeg var og de kursister, du nu skal være sammen med og dele glæde og forventningen om det kommende vægttab, uge for uge. Taget letter tit her af glæde over alle de gode vægttab, vi er vidner til uge for uge på et slankekursus hold.

Når du ikke dit mål på 8 uger, fortsætter du lige efter den  første kursus på 8 uger, og sådan kan du blive ved, indtil du er i mål, Fortsætter du lige efter første kursus, opnår du en rabat.

Klar til slankekursus?

Skal jeg have lov til at hjælpe dig til et super godt vægttab på et slankekursus, så du kan opnå den slanke krop, du drømmer om at være ejermand af igen?

Du vil få en kostvejleder, der brænder for at hjælpe dig i mål.

Der kommer ikke et bedre tidspunkt end nu hvor du tager beslutningen. Tilmeld dig allerede i dag, så du når at få en af pladserne. Der er rift om dem 😉

Pris 8 lektioner/uger kr. 1499,00 + bogen Livet er for kort til slankekure, hvis du ikke har denne, kan den købes første undervisnings dag.

Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank

De bedste slankehilsner fra

Birgit Kannegaard
Kostvejleder & Livsstilsekspert

Ny Livsstil Jernbanegade 35 5450 Otterup tlf. 2624 2814
Siden 1999 med eget koncept

Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard