Få min personlige hjælp

10 ugers kursus med min personlige vejledning.

Jeg vil elske at hjælpe dig med:

  • Vægttab – tab dig 1-2 kg om ugen
  • Få en sundere krop
  • Finde dit gode humør & glæde frem igen
  • Bedre søvn
  • Overskud til hverdagen
  • At du igen får selvtillid / selvværd
  • En flot krop
  • Mere energi

Der er så mange fordele ved at opnå et sundt og godt vægttab, at listen er meget lang over de fordele, som alle nævner i flæng efter kurset.

Skal din vægt ned, og vil du gerne have mere sundhed og livsglæde ind i dit liv, så er du kommet til rette sted; Jeg har over 28 års erfaring som kostvejleder, siden 1999 med eget koncept.

Kursisterne, er både herrer og damer.

Der er deltagere fra hele Danmark.

På 10 uger kan du tabe dig fra 10 – 20 kg, uden du skal sulte.

Det, du får ud af et kursus hos Ny Livsstil, udover alle de ting der er nævnt, er, at du kan tabe dig fra 5 kg til måske 75 kilo, uden du behøver at sulte for at opnå dit vægttab.

Du skal finde din motivation til vægttabet, så kommer dit vægttab også enten stille og roligt, eller med raketfart. Der er ikke en af modellerne der er forkert eller rigtig. Tempoet, skal bare passe til dig ;-).

Du spiser dig slank i dit eget tempo. Det kan være fint for nogen at tabe 500 g om ugen, og andre har det bedst med 1½ – 2 kilo om ugen. Begge dele kan lade sig gøre, og begge dele kan være lige rigtigt, alt efter motivationen og ens personlighed.

Personligt kan jeg bedst lide den sidste model ;-), men vi er forskellige.
Det kan være pokkers svært at gøre det alene, her får du ugentlig motivation og fylder din værktøjskasse op med gode tips og ideer til dig vægttab.
Jeg sender dig ugens mail, samt du får en lydfil, hvor jeg med min fynske stemme guider dig igennem de udfordringer du måske har.
Her har du en underviser, der har gået vejen før dig og har tabt 43,5 kg og derfor ved, hvordan du har det i de forskellige uger og kan vejlede ud fra dette. Derudover så ligger der over 27 års erfaring bag ved undervisningen.

Det er nye tider på grund af COVID19
Undervisningen foregår via telefonen eller FaceTime, sjovt nok er de fleste vægttab blevet meget højere hver uge, da det er individuel vejledning du får, når vi snakker sammen, så kan jeg fange, hvor det måske går galt for netop dig.

Nem måde at tabe dig på

Hvis du gerne vil ned i vægten, og som tror det er besværligt. Så skal jeg til at spise besværlig mad og kan ikke deltage i fester m.m., tænker du sikkert.

Dette er dog ikke rigtigt.

Du lærer på grundkurset en tallerken-model, du kan have med dig overalt; hvad enten du er til fest eller er ude at rejse, kan du altid spise det, der gør dig slank.

Ikke flere undskyldninger
For at lave overspringshandlinger og vente til …. Ja, hvornår mon det lige passer ind i programmet tror du? Tja, så kan overvægten få lov at leve sit eget liv og gøre dit liv surt. Humøret daler for hvert kilo du tager på, samtidig forsvinder selvtilliden. Det gjorde min i hvert fald, og det samme fortæller mange af mine elever mig. Det er ikke sjovt, når du hvert år må købe tøj, der er en størrelse større og større.

Du følger kurset hjemmefra på din PC, når du har tid.

Hver uge snakker vi sammen, via FaceTime eller telefonen, du kan sende et billede af vægten du står på, eller bare oplyse din vægt.
Du stiller dine spørgsmål og jeg kommer med diverse oplysninger til dig, som du kan have glæde af i den kommende uge.
Hver uge får du ugens mail og der høre lydfiler med, som du kan høre igen og igen
Jeg er din underviser og sørger for at motivere dig uge for uge, hvor du får nye “guldkorn”

Jeg gennemgår ugens motivation til at ændre dine kostvaner,  hvad du skal undgå, medens vægten skal ned, og hvad der vil være super sundt at spise.

Der er forskel på kostrådene:

1. step er, når vægten skal ned. Hvad der kan øge din forbrænding, hvad der sænker din forbrænding. (Det er ikke godt at have lav forbrænding, når vægten skal ned – men det ved jeg heldigvis meget om – også hvordan vi får den op, på en naturlig måde.)

Der er mange deltager med hvert år, med for lavt stofskifte, selv de taber sig fint, mellem 0,500 g – 1 kg om ugen.

Du får en masse viden omkring kost og madvarer, som du ikke anede noget om, så du bagefter bedre kan forstå, hvorfor dine “slankekure” ikke altid er lykkedes, når du selv skulle stå for det.

Mange troede, da de tilmeldte sig, at det var svært at opnå vægttabet, men når de så starter under mine vinger, oplever de, hold da lige op, jeg kan jo spise mig slank i velsmagende mad, og jeg kan have gæster, deltage i fester, og vægten går stadig ned. YES – jeg satte overliggeren for lavt fra start, jeg vil godt hæve den med 5 eller måske 10 kilo yderligere.

En af de største gaver.

Det er kun dig, der kan give dig selv den allerbedste gave, du kan modtage, når du har vægtproblemer, og det er netop dig selv. Du skal til at drage omsorg for din krop og din vægt, og vi kan sammen begynde at pakke din krop ud, lag for lag. Du har lagt indtil flere beskyttelses-lag omkring din engang slanke krop, hver gang du har følt, at der var noget, der gjorde ondt, eller du bare var ked af det, stresset.

Ja undskyldninger har der været nok af, til at trøstespise. Du er nok ikke anderledes, end jeg var og de kursister der har gået vejen før dig og tabt fra 5 kg op til 75 kg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden af hjemmesiden, så får du oplysninger når der sker nyt, samt modtager du ved tilmeldingen tips og ideer til vægttabet. Det eneste det koster dig er din mail adresse, du kan altid framelde dig igen uden problemer.

At tilmelde mig dit Online kursus er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det at få en madplan med de lækreste opskrifter er én ting, men at få alt den fantastiske viden med bag om et succesfuldt vægttab er det der gør at motivationen bliver holdt oppe og at jeg har modet og inspirationen til at gøre hver dag til en fest madmæssigt.

Jeg har alt og savner intet, hverken slik, hvidt brød eller sodavand.

Camilla

Klar til slankekursus med min personlige hjælp

Skal jeg have lov til at hjælpe dig til et super godt vægttab på et slankekursus, så du kan opnå den slanke krop, du drømmer om at være ejermand af igen?

Der kommer ikke et bedre tidspunkt end nu hvor du tager beslutningen. Tilmeld dig allerede i dag, så du Kan nyde sommeren mange kilo slankere, hvor du også har fået mere energi, et bedre selvværd, blodtrykket er sikkert også faldet, og hvis du har haft højt kolesteroltal plejer det også at falde.
Din søvn er sikkert også forbedret og ikke mindst humøret.

NYHED

Slank med min personlige hjælp i 10 uger:

Vi snakker sammen hver uge vi tlf. eller FaceTime
Du får kontrolleret din vægt hver uge 😉
Første gang i ca. 50 min.
I 9 uger snakker vi sammen i ca. 15-20 min.
PS! Sidste 10 ugers kursus i år. Der er KUN 4 ledige pladser.

NB! Døjer du med for højt blodtryk, er disse kurser velegnet til at få styr på blodtrykket.

Tilmeld dig allerede i dag og modtag dit start materiale, som er E-bogen (digital); Livet er for kort til slankekure – Lær kostomlægning, som er fyldt med dejlige opskrifter, som er nemme og tilberede. Du får desuden arbejdsbogen og ugentlige emner fra mig med masser af motivation til dit vægttab.
+ du får tilsendt med GLS, den fysiske bog Vejen til et godt vægttab, som indeholder andre opskrifter og en ny kostplan til 8 uger. Så har du mange opskrifter at vælge imellem.

Hver uge får du  et nyt ugeemne
i 6 af ugerne får du lydfiler, hvor du høre min fynske stemme guide dig til et godt vægttab.

Vi snakker sammen i alle 10 uger

Din vægt
Du vejer dig hver uge og fortæller mig hvad din vægt står på, ja nogen tager tlf. med hen til vægten, så jeg kan se hvad den står på 😉 det bestemmer du selv.

• Jeg kommer også med en masse informationer til, hvordan din vægt kommer ned.

Kort fortalt om konceptet:

• Spis dig slank i helt almindelig mad, som hele din familie kan spise.

• Dermed får du netop det overskud, der skal til for at gennemføre din kostomlægning, så du opnår et vedvarende vægttab.

• Du skal IKKE spise lever eller andre specielle produkter for at opnå et godt vægttab.

• Du kan tillade dig at drikke et enkelt eller 2 glas vin/sodavand i weekenden og stadig opnå et godt vægttab.

• Du skal IKKE motionere for at opnå vægttabet (men du må gerne, for motion er sundt).

• Du lærer på kurset, at kroppen skal have mad for at du kan tabe dig.

• Hvis du sulter dig slank, går der laaaaaaang tid, inden du når dit mål.

• Mellemmåltider er vigtige for at holde gang i din forbrænding, og dit vægttab bliver større, når du spiser regelmæssigt.

• Du skal IKKE spise et vist antal gram grøntsager og frugt. Det skal være lysten, der driver værket, og du kan tillade dig at spise 3-5 stk. frugt om dagen.

På kurset lærer du også, at ikke alt frugt og grønt er godt for vægttabet. Noget sænker din forbrænding, og andre produkter øger din forbrænding.

Stivelse er en af de store syndere, når vægten stiger og ikke vil ned, og der er stivelse i mange produkter, som du ikke lige tænker på. Du må gerne spise kartofler, ris og pasta, men ikke i store mængder.

Du skal stadig kunne gå i byen og hygge dig men have fornuften med.

Jeg har selv tabt 43,5 kg, så jeg ved hvad jeg snakker om.

Vægttabet vil ligge på ca. 1 – 2 kg om ugen, mænd ligger lidt højere i vægttabet.

Uanset hvor gammel du er, om du er mand eller kvinde, hvordan dit helbred er, eller hvor mange kilo du ønsker at tabe dig, vil du kunne nå dit mål.

Ved at følge de enkle trin vil du ikke kun tabe fedt, men du vil blive mere energisk og opnå en vitalitet, som du ikke tidligere troede var mulig.

Det vil bogstaveligt talt forvandle din krop indefra.

Overvægt er et problem både for helbred, udseende, selvværd og energi. Overvægten bunder først og fremmest i forkerte spisevaner og en ubalance mellem proteiner, kulhydrater og fedt, som tapper kroppen for energi og godt humør.

Du skal IKKE spise specielle madvarer for at tabe dig.

Hver uge får du tilsendt ugens emne, som motivere dig til et godt vægttab

+ Kostråd til den kommende uge

Alle disse emner påvirker kroppen, og alt efter hvordan du takler de forskellige ting, der sker i dit liv, giver det mere eller mindre sundhed.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig godt på vej, mod drømme vægten.

Når du har bestilt dit kursus, skriver eller ringer du til mig og vi aftaler første samtale.

Sidste 10 ugers kursus i år, med min personlige vejledning

Aftal tidspunkt for dine samtaler:
Ring og aftal på tlf. 2624 2814 eller skriv nogle ønsker til: birgit@nylivsstil.dk

Bestil dit 10 ugers kursus her med min personlige vejledning
Kr. 3499,00

Onlinekursus 10 ugerPersonlig vejledning

Slankebogen – grundbogen – Kostplan og opskrifter
Livet er for kort til slankekure – Spis dig slank

De bedste slankehilsner fra


Birgit Kannegaard

Kostvejleder, Livsstilsekspert & Mentor

Ny Livsstil Jernbanegade 35 5450 Otterup tlf. 2624 2814
Siden 1999 med eget koncept

2 slankebøger med fri fragt
3 slankebøger med fri fragt
Ny udgave af Livet er for kort til slankekure - spis dig slank af Birgit Kannegaard
Vejen til et godt vægttab - Birgit Kannegaard
En Ny Livsstil fra forlaget Ny Livsstil
Vejen til et godt vægttab af Birgit Kannegaard
Ny Livsstil v/ kostvejleder og livstilsekspert Birgit Kannegaard